Rămâi conectat

Curier Județean

Accident pe DN 74 în zona Dealu Mare. S-a răsturnat cu mașina în albia râului Ampoi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ieri dimineață, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe  D.N. 74, în zona Dealu Mare.

Potrivit IPJ Alba, „cu ocazia primelor cercetări efectuate s-a stabilit că Ionel N., de 46 de ani, din Zlatna,  în timp ce conducea un autoturism în direcţia Zlatna – Abrud, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în albia râului Ampoi.

În urma accidentului şoferul autoturismului a suferit traumatisme la nivelul capului şi toracelui şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate.”

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Molnar Bianca, albaiulianca șefă de armă, pe arma Geniu, a Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri „Basarab I” din Pitești. Ce medie a avut absolventa

Bera Larisa

Publicat

în

Molnar Bianca, albaiulianca șefă de armă, pe arma Geniu, a Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri „Basarab I” din Pitești. Ce medie a avut absolventa Pe 26 iulie, emoțiile au fost la înălțime pentru cei 430 de absolvenți ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri „Basarab I” din Pitești, care au marcat finalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea