Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Accident mortal la Dumbrava, comuna Săsciori. Un șofer al firmei Elit a decedat UPDATE

Bogdan Presecan

Publicat

în

Accident mortal la Dumbrava, comuna Săsciori. Un șofer al firmei Elit a decedat. Un accident rutier mortal s-a petrecut luni, în jurul orei 13.30 în localitatea Dumbrava. O camionetă aparținând firmei Elit din Alba Iulia, condusă de G.O. de 57 de ani, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de zidul unei anexe gospodărești. În urma impactului foarte puternic șoferul autovehiculului a decedat pe loc.

Imaginea de coșmar creată în urma accidentului a fost completată și de 3 vite moarte împrăștiate pe drum. Animalele erau transportate în camioneta firmei Elit către abator, iar din cauza impactului foarte puternic acestea au fost aruncate la câțiva metri de locul accidentului.

Specialiștii Serviciului de descarcerare SMURD se luptă încă, la ora 15.00, să scoată trupul neînsufețit al bărbatului dintre fiarele contorsionate ale mașinii izbite de șoprul unei gospodării.

Cercetările polițiștilor la fața locului continuă, nefiind încă stabilite condițiile exacte în care s-a petrecut tragicul accident.

Se pare că a fost implicată și o căruță în care se aflau 2 persoane, care au suferit leziuni ușoare în urma impactului.

UPDATE:  Din primele cecetări ale polițiștilor, șoferul camionetei a pierdut controlul direcției de mers și a acroșat o căruță, care staționa pe marginea drumului, după care a intrat în plin în anexa unei case. 3 persoane, o femeie și 2 bărbați, toți peste 70 de ani, au fost răniți de camionetă în timp ce descărcau încărcătura din căruță. Femeia a suferit o fractură de braț, iar ceilalți doi vârstnici au scăpat doar cu leziuni ușoare nefiind necesară internarea lor în spital.

Polițiștii nu au stabilit însă cauza accidentului, așteptând în acest sens necropsia cadavrului șoferului ce a provocat teribilul accident. Datorită modului în care s-a petrecut acest accident, polițiștii iau serios în considerare posibilitatea ca șoferulsă fi suferit un atac de cord sau ceva similar, înainte ca acesta să pierdă controlul asupra volanului.

UPDATE 2, raport IPJ Alba: „Echipa de cercetare deplasată la faţă locului a constatat că pe D.J. 670 C., în dreptul imobilului cu nr. 60, G.O., de 56 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o autospecială în direcţia Cîlnic  – Săsciori, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens, a ieşit în afara carosabilului unde a intrat în coliziune cu o căruţa din care 3 persoane descărcau lemne, după care a revenit pe partea carosabilă ulterior intrând în coliziune cu anexa imobilului  cu nr. 60.

În urma accidentului conducătorul auto a rămas încarcerat în cabina autovehiculului, după descarcarcerare fiind găsit decedat.

În urma accidentului A.R. de 64 de ani, din comuna Săsciori, a suferit o fractură la nivelul braţului stâng, iar R.N., de 61 de ani, şi A.N., de 74 de ani, ambii din comuna Săsciori, au suferit leziuni corporale uşoare.

De asemenea au fost înregistrate pagube materiale însemnate, fiind avariat gardul şi poarta imobilului, o anexă şi un autoturism parcat în curte.   

 Totodată calul ataşat căruţei cu lemne a fost rănit iar căruţa a fost distrusă.

În momentul producerii accidentului autoutilitara era încărcată cu nouă bovine sacrificate care erau transportate la o societate comercială în vederea incinerării. În urma impactului acestea au căzut pe carosabil.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții Luna iulie sau luna lui Cuptor este plină de obiceiuri frumoase, mai ales în zona rurală din România. Este luna secerișului și a roadelor de vară, luna Pandeliilor și luna Sfântului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea