Rămâi conectat

Curier Județean

Accident la Meteș – un autoturism a lovit un stâlp

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

O femeie a ajuns în această dimineață la Spitalul Județean Alba cu suspiciune de fractură la umăr după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier.

Din primele date de la fața locului rezultă că șoferul a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe carosabil și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului.

UPDATE 2: ”La data de 07.01.2013, ora 07,30, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată în legătură cu faptul că pe DN 74, pe raza localităţii Meteş, a avut loc un accident rutier. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că D.P.A., de 29 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Zlatna – Alba Iulia, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat într-un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică. În urma accidentului, o femeie, pasageră în autoturism pe scaunul din dreapta faţă, a suferit un traumatism la nivelul umărului drept, fără a rămâne internată în spital”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

UPDATE 1: Autoturismul era condus de o femeie în vârstă de 29 de ani din Zlatna. Potrivit polițiștilor, aceasta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat și a lovit stâlpul de pe marginea drumului, Medicii au stabilit că pasagera din autoturism, o femeie, de 36 de ani din Presaca Ampoiului, a suferit un traumatism la umăr.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea