Rămâi conectat

Actualitate

Accident, la ieșire din Alba Iulia, între o mașină și o căruță condusă de o tânără din Bărăbanț

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tânără casnică din cartierul Bărăbanț, din Alba Iulia, a fost rănită ușor, luni seara, după ce nu a acordat prioritate de trecere șoferului unui Matiz Daewoo care circula pe DN1 între Alba Iulia și Teiuș.

accident cu carutaSe pare că tânăra, care conducea atelajul cu tracțiune animală, a ieșit de pe un drum secundar și nu a acordat prioritate de trecere șoferului care se deplasa regulamentar pe DN1.

În urma impactului, tânăra a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Traficul a fost blocat mai bine de o jumătate de oră, iar cozile de mașini s-au întins pe câțiva kilometri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, P.M.T., o tânără de 24 de ani, din Alba Iulia, în timp ce circula cu o căruţă trasă de cal, nu s-a asigurat la ieșirea de pe un drum vicinal, împrejurare în care atelajul a fost acroşat de un autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Galda de Jos, judeţul Alba. În urma accidentului, tânăra aflată în căruță a suferit leziuni corporale uşoare şi a primit îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

OFICIAL: Rutele ocolitoare ale Văii Oltului (DN7) în perioada defrișării versantului. Anunțul CNAIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

OFICIAL: Rutele ocolitoare ale Văii Oltului (DN7) în perioada defrișării versantului. Anunțul CNAIR Pentru executarea lucrărilor de defrișare a versantului aflat în zona de protecție a DN 7, pe sectorul cuprins între km 242+600 și km 250+000 se va institui măsura de închidere a circulației rutiere zilnic în intervalul orar 06:00 – 20:00, aceasta urmând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea