Rămâi conectat

Curier Județean

A MURIT copilul de 7 ani, din Alba, aflat în comă după ce s-a înecat la complexul acvatic din Deva

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copilul în vârstă de 7 ani, din Alba, aflat în comă după ce s-a înecat, în a doua zi de Crăcoin, la complexul acvatic din Deva, a murit la Clinica Bega din Timişoara. Medicii au declarat că acesta s-a stins din viață la secţia de Terapie Intensivă a clinicii, unde era internat. Ei au precizat că de la incident starea lui nu s-a îmbunătăţit şi că a stat prea mult sub apă, fără oxigen.

Reamintim că băiatul a ajuns în comă profundă după ce a intrat în bazinul adânc de 1,6 metri de la ştrandul acoperit din Deva alături de un adult, însă acesta l-a scăpat din ochi pentru o clipă.

Micuţul nu ştia să înoate, aşa că s-a scufundat repede sub apă. În momentul în care a fost scos din bazin, acesta nu mai respira.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Un copil de şase ani, din Alba, în comă după ce s-a înecat în bazinul unui complex acvatic din Deva 

Până la sosirea echipajului de la Serviciul de Ambulanţă, manevrele de resuscitare au fost făcute de către angajaţii complexului, ulterior fiind preluate de către medici.

Copilul fusese internat în comă de gradul patru, pe Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Deva, iar de acolo a fost transportat, cu un elicopter SMURD, la spitalul din Timișoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea