Rămâi conectat

Curier Județean

A ”băgat mâna” în vistieria Primăriei Blaj – după recurs, Elena Patap are de plată peste 31.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

hotarare judecatorElena Patap, fostă angajată a Primăriei Blaj, acuzată de delapidare și condamnată la închisoare cu suspendare are de plătit 31.780 de lei despăgubiri civile. Sentința a fost pronunțată luni, 16 septembrie 2013, după judecarea recursului formulat de inculpată.

Femeia, care lucra la serviciul ”Taxe și Impozite” din subordinea Primăriei Blaj, a fost trimisă în judecată în luna martie 2013, pentru delapidare, după ce s-a stabilit că a sustras bani din conturile instituţiei. În luna mai 2013, Judecătoria Blaj i-a aplicat o pedeapsă de 1 an închisoare, cu suspendare, plata a 73.585 de lei despăgubiri civile şi 400 lei, cheltuieli judiciare.

Elena Patap avea atribuții privitoare la micii agenți comerciali. Cu ajutorul unor parole, aceasta a reușit să sustragă suma de 38.423 lei pe care a folosit-o în scop personal. Infracțiunea a fost descoperită de Primăria Blaj care a efectuat un audit pe secțiunea de care se ocupa funcționara, iar în luna aprilie 2013 i-a fost desfăcut contractul de muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aparat ultraperformant, achiziționat de Spitalul din Alba Iulia: Utilizat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, permite recuperarea mai rapidă a pacienților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparat ultraperformant, achiziționat de Spitalul din Alba Iulia: Utilizat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, permite recuperarea mai rapidă a pacienților Un aparat pentru abordarea minim invazivă a pietrelor renale, utilizat în centrele universitare, a fost achiziționat de Spitalul din Alba Iulia. Un aparat ultraperformant, care permite abordarea minim invazivă a pietrelor din interiorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea