Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | Papara (omleta) făcută la soare, ideea inedită a unui chef albaiulian care a vrut să profite de vremea toridă de afară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Papara (omleta) făcută la soare, ideea inedită a unui chef albaiulian care a vrut să profite de vremea toridă de afară

Atmosfera fierbinte de afară și cele peste 40 de grade din termometre nu l-au împiedicat pe Chef Toma, bucătarul Cetății Alba Carolina, să vină cu o nouă idee inedită de a găti. 

Dacă vă decideți să încercați experimentul bucătarului albaiulian trebuie să vă înarmați cu răbdare și mai ales să nu fiți cu burta goală, pentru că pe cât de simplu e de gătit, timpul de gătire e relativ mare.

Citește și: VIDEO| Prăjitură cu bulion, cu Chef Toma, bucătarul Cetății: Gustul copilăriei, într-o rețetă cum făceau mamele și bunicile noastre

Chef Toma a profitat de temperaturile caniculare de sâmbătă și a pus încins la propriu la soare o tigaie, în care a gătit o omletă. Toată treaba a durat peste 3 ore jumătate, dar rezultatul a fost pe măsură, iar preparatul delicios.

”Am spart ouăle, adăugăm sare și le batem așe fain. Punem ulei în tigaie și să vedem dacă iasă omleta la tigaie că e foarte cald.

YouTube video

Punem uleiul și îl lăsăm să se încingă”, a spus bucătarul în video-ul postat pe rețelele de socializare.

După 3 ore jumate, papara era făcută pe dinafară, dar încă nefăcută la mijloc.

”Mai mult e înăbușită. O bucată de pită și mâncăm păpară făcută la soare. De-astea n-am mai mâncat niciodată! Doamne ajuta, soare!”, a concluzionat satisfăcut de rezultatul muncii Cosmin Toma, bucătarul din Cetatea Alba Carolina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea