Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Schimbări importante în justiție: Klaus Iohannis numește noi șefi la mai multe secții la DNA, DIICOT și Parchetul General

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Schimbări importante în justiție: Klaus Iohannis numește noi șefi la mai multe secții la DNA, DIICOT și Parchetul General

Joi, președintele Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete privind numirea șefilor la diverse secții din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), precum și Parchetul General, conform unui anunț făcut de Administrația prezidențială.

Printre numirile semnate de președinte se regăsesc:

  • Domnul Ardeleanu Ionuț a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul DNA, pe o perioadă de 3 ani.
  • Doamna Mincă Marinela a fost numită în funcția de procuror-șef al Secției judiciare penale din cadrul DNA, pe o perioadă de 3 ani.
  • Domnul Todoran Adrian-Petre a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției de combatere a criminalității organizate din cadrul DIICOT, pe o perioadă de 3 ani.
  • Domnul Nicolau Adrian-Cornel a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției parchetelor militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pe o perioadă de 3 ani.
  • Doamna Constantin Antonia-Eleonora a fost numită în funcția de procuror-șef al Secției judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pe o perioadă de 3 ani.

Citește și: Un deputat din județul Alba, fost primar, trimis în judecată de DNA. Este acuzat de abuz în serviciu

  • Doamna Balcan Cristina-Daniela a fost numită în funcția de procuror-șef al Secției de resurse umane și documentare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pe o perioadă de 3 ani.

Printre numirile notabile se află procurorul Ionuț Ardeleanu, provenind din DIICOT și având o colaborare strânsă cu actualul șef al DNA, Marius Voineag. Marinela Mincă, fostă procuror la Parchetul General, a fost implicată în dosarul procurorului DNA Ploiești, Mircea Negulescu, cunoscut sub numele de Portocală. Adrian Todoran a fost activ în investigarea cazului Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, iar generalul Adrian Nicolau a fost șeful interimar al Secției parchetelor militare și a fost implicat în închiderea dosarului Revoluției de la Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

28-30 septembrie 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis vineri, 27 septembrie 2024, o avertizare cod galben de inundații, valabilă în intervalul 28.09.2024 ora 18:00 – 30.09.2024 ora 24:00, pe mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea