Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Alimentarea cu apă potabilă, întreruptă pe mai multe străzi din Blaj! Ce zone sunt afectate de o avarie

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Alimentarea cu apă potabilă, întreruptă pe mai multe străzi din Blaj! Ce zone sunt afectate de o avarie

Un număr semnificativ de rezidenți din orașul Blaj se vor confrunta cu o lipsă de apă potabilă vineri, 15 septembrie, din cauza unei defecțiuni în rețeaua de alimentare cu apă. Anunțul privind întreruperea furnizării de apă potabilă a fost făcut de către reprezentanții companiei Apa CTTA SA Alba.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Blaj a informat publicul că, în data de 15 septembrie 2023, alimentarea cu apă va fi întreruptă pe mai multe străzi din oraș.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Acestea sunt străzile afectate de defecțiune:

– Strada Gutuiului
– Strada Măceșului
– Strada Arțarului

Până când defecțiunea va fi remediată și furnizarea de apă va fi reluată, se avertizează că pot apărea probleme de turbiditate a apei. În acest context, utilizatorii sunt sfătuiți să folosească apa doar în scopuri casnice, pentru a evita orice inconveniente.

În cazul în care apar perturbații sau probleme în alte zone, acestea trebuie raportate imediat la următoarele numere de telefon: 0258711340, 0258712345, pentru a permite intervenția rapidă a echipei de intervenție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mamele minore care au împlinit vârsta de 16 ani, vor putea decide pentru ele şi pentru copilul lor în relația cu instituţiile statului şi în obţinerea unor drepturi financiare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mamele minore care au împlinit vârsta de 16 ani, vor putea decide pentru ele şi pentru copilul lor în relația cu instituţiile statului şi în obţinerea unor drepturi financiare Klaus Iohannis a promulgat, vineri, 24 mai 2024, o nouă lege prevede că mamele minore, care au împlinit vârsta de 16 ani, vor putea decide pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea