Cui trebuie să îi spui ”La mulți ani” de Sfinții Constantin și Elena. Nume derivate din numele Constantin și din Elena

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cui trebuie să îi spui ”La mulți ani” de Sfinții Constantin și Elena. Nume derivate din numele Constantin și din Elena • Nume care se sărbătoresc de Sf. Constantin şi Elena care își serbează onomastica.

Pe data de 21 mai îi sărbătorim pe Sfinții Împărați Constantin și Elena și obișnuim să urăm celor apropiați nouă, prietenilor sau iubiților noștri, La Mulți Ani.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citește și: MESAJE de SFINTII CONSTANTIN si ELENA

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Pentru că sunt o grămadă de nume care derivă din numele Constantin și din numele Elena, și pentru  a nu omite de la orare vreo persoană dragă, vă venim în ajutor cu toate numele derivate din Constantin și Elena.

Derivate ale numelui Constantin:
Codin, Codina, Constanța, Constantina, Constanțiu, Constina, Costache, Constandin, Costandina, Costa, Costas, Costea, Costel, Costelică, Costeluș, Costi, Costică, Costin, Dina, Dinică, Dinicu, Dinu, Tanța, Tanți, Tănțică,
Tică, Ticu, Tina, Tinel, Tinu, Tinuț, Titel, Titeluș, Titi, Titișor

Derivate ale numelui Elena:
Ela (Ella), Elenca, Eleni, Eleonora, Eli, Elina, Helena, Helenca, Helene, Heleni, Helinca, Ileana, Ilenuș, Ilenușa, Ilenuța, Ilina, Ilinca, Ilinuța, Leana, Leanca, Lena, Leni, Lenuș, Lenușa, Lenuța, Lina, Nora, Nuta, Nuți, Nuțica, Nuțisor

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419