Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 0-3, în a treia rundă din play-off-ul diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a câștigat cu 3-0 (25-21, 25-14, 25-19) meciul din deplasare cu CSO Voluntari și mai are nevoie de o victorie pentru a cuceri, din punct de vedere matematic, al șaselea titlu de campioană.

În a treia rundă a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin, liderul campionatului a mai făcut un pas spre titlu, având 7 puncte avans când mai sunt 3 etape din acest sezon. Un pas important pentru gruparea din Alba, ce se îndreaptă spre adjudecarea trofeului, după un an de pauză, al 6-lea din panoplie. În următoarea săptămână, echipa din „Mica Romă” mai are două deplasări, la Medgidia (miercuri, de la ora 16.00, pe TVR 3) – când se poate parafa matematic adjudecarea trofeului și Târgoviște (sâmbătă).

Meciul a durat 68 de minute și a fost controlat de Volei Alba Blaj. Fără Nneka Onyejekwe și cu Eli Uattara, căreia i s-a făcut rău după primul set, Voluntariul a părut victimă sigură într-un meci pe care blăjencele au avut o evoluție sigură. De altel, CSO Voluntari a condus doar de două ori, cu 1-0, la începuturile seturilor 2 și 3. În setul trei, diferența a fost atât de mare în favoarea Blajului, încât Stevan Ljubicic a încheiat partida, cu excepția celor două voleibaliste de pe postul de  libero, cu echipa de start pe banca de rezerve.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 18 puncte, Nađa Ninković – 8 p, Victoriia Russu – 14, Olga Strantzali – 7, Jovana Kocić – 6, Slađana Mirković – 4, Andreea Ispas – libero; au mai intrat Milica Ivković – libero; Sorina Miclăuș – un punct, Iarina Axinte, Andra Artin – două puncte, Daiana Roman – un punct, Jovana Cirković – două puncte (Ștefania Cheluță, Noemi Moldovan).

Nicu GOGA, Radio Blaj

FOTO: Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea