Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 0-3, în a treia rundă din play-off-ul diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a câștigat cu 3-0 (25-21, 25-14, 25-19) meciul din deplasare cu CSO Voluntari și mai are nevoie de o victorie pentru a cuceri, din punct de vedere matematic, al șaselea titlu de campioană.

În a treia rundă a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin, liderul campionatului a mai făcut un pas spre titlu, având 7 puncte avans când mai sunt 3 etape din acest sezon. Un pas important pentru gruparea din Alba, ce se îndreaptă spre adjudecarea trofeului, după un an de pauză, al 6-lea din panoplie. În următoarea săptămână, echipa din „Mica Romă” mai are două deplasări, la Medgidia (miercuri, de la ora 16.00, pe TVR 3) – când se poate parafa matematic adjudecarea trofeului și Târgoviște (sâmbătă).

Meciul a durat 68 de minute și a fost controlat de Volei Alba Blaj. Fără Nneka Onyejekwe și cu Eli Uattara, căreia i s-a făcut rău după primul set, Voluntariul a părut victimă sigură într-un meci pe care blăjencele au avut o evoluție sigură. De altel, CSO Voluntari a condus doar de două ori, cu 1-0, la începuturile seturilor 2 și 3. În setul trei, diferența a fost atât de mare în favoarea Blajului, încât Stevan Ljubicic a încheiat partida, cu excepția celor două voleibaliste de pe postul de  libero, cu echipa de start pe banca de rezerve.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 18 puncte, Nađa Ninković – 8 p, Victoriia Russu – 14, Olga Strantzali – 7, Jovana Kocić – 6, Slađana Mirković – 4, Andreea Ispas – libero; au mai intrat Milica Ivković – libero; Sorina Miclăuș – un punct, Iarina Axinte, Andra Artin – două puncte, Daiana Roman – un punct, Jovana Cirković – două puncte (Ștefania Cheluță, Noemi Moldovan).

Nicu GOGA, Radio Blaj

FOTO: Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar CIL Blaj, nou-promovata în Liga 3, a câștigat primul joc de verificare, 5-2 (2-0) cu „U” Cluj Under 18, formație pregătită de albaiulianul George Țălnar. Golurile echipei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea