Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – SCMU Craiova 3-0 | Repetiție pentru PAOK Salonic și derby-ul cu campioana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La ultima prezență a anului în Sala “Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj s-a impus fără să se întrebuințeze prea mult în fața nou-promovatei SCMU Craiova, scor 3-0 (25-21, 25-12, 25-16), într-un meci contând pentru etapa a 10 a turului Diviziei A1.

Formația din “Mica Romă” este cea mai în formă echipă din voleiul feminin autohton în acest moment și a repurtat a 15-a victorie din tot atâtea jocuri disputate în acest sezon, în 4 competiții diferite. Din postura de favorită incontestabilă împotriva echipei din Bănie, vicecampioana României a apelat  în formula de start în acest joc considerat mai facil la Iarina Axinte și Andra Artin, tocmai în intenția de a menaja unele echipiere de bază în perspectiva ultimelor două jocuri din acest an, examene de alt rang: cu PAOK Salonic (marți, 14 decembrie, ora 19.00, la Tg. Mureș) – returul optimilor de finală ale Cupei CEV și mai ales derby-ul extern cu campioana CSM Târgoviște (luni, 20 decembrie, ora 17.00, în direct la TVR 3). Partida a durat 65 de minute, iar cele mai multe puncte le-au reușit Nađa Ninković – 12, Daiana Roman și Gergana Dimitrova – 10

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În final, Noemi Moldovan, cea mai tânără echipieră din efectivul Blajului, 16 ani, a apărut în premieră în fața suporterilor “mândriei Albei”, după ce runda trecută a debutat în distribuția vicecampioanei României și în Divizia A1.

Ușor relaxate, amfitrioanele au întâmpinat o oarece rezistență în primul parțial în care oltencele au avut avantaj (4-1, 5-2, 12-9), până la 15-15, când blăjencele au realizat 5 puncte succesive și s-aiu îndreptat spre 1-0 pe tabelă. Al doilea parțial a fost dominat clar de elevele lui Stevan Ljubičić, care au condus la diferențe considerabile și au fructificat prima minge de set avută. Ultimul set a fost la discreția gazdelor, cu o singură excepție, începutul, când oltencele au egalat la “5” după 0-4, în rest un marș imperturbabil al liderului cu maximum de puncte.

Volei Alba Blaj:

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 10 puncte, Nađa Ninković – 12, Victoriia Russu – 8, Iarina Axinte – un punct, Andra Artin – 6, Daiana Roman – 10, Milica Ivković – libero; au mai intrat Andreea Ispas – libero, Slađana Mirković, Jovana Cirković – 7, Ștefania Cheluță – 3, Sorina Miclăuș, Olga Strantzali, Noemi Moldovan; Jovana Kocić (accidentată).

Sursa foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea