Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

ASTĂZI: La Biserica Cuvioasa Paraschiva din Ampoița va fi adusă icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Pantanassa”, reproducere după originalul din Sfântul Munte Athos

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Astăzi, la Biserica Cuvioasa Paraschiva din Ampoița va fi adusă icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Pantanassa”, reproducere după originalul din Sfântul Munte Athos.

„Dragi frați creștini ampoițeni, astă seară de la ora 18:00, va fi adusă spre închinare în biserica parohiei noastre, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Pantanassa”, reproducere după originalul din Sfântul Munte Athos.

Icoana va poposi pe meleagurile noastre până după sărbătoarea framului, Sf. Cuvioasă Parascheva, 14 octombrie.

Vă aștept pe toți să aducem rugăciuni și cântări celei care a făcut posibilă restaurarea cosmosului și a firii umane, prin întruparea lui Hristos Dumnezeu întru oamenire.

Astă seară de la ora 18:00 o să fie primirea icoanei, urmată de slujba acatistului și mâine dimineață de la ora 9:00 Sf. Liturghie”, a transmis preotul paroh Tudor Man.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia City Race 2024: Care este procedura de ridicare a kiturilor de participare pentru adulți Alba Iulia City Race 2024 va avea loc sâmbătă, 28 septembrie. Concursul va purta concurenții pe dealul Mamut, prin impresionanta cetate Alba Carolina, prin ”Cealaltă Capitală”, dar și prin orașul Alba Iulia și va avea cinci curse diferite, una […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea