Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Demonstrație de nesimțire, la Alba Iulia – Gunoi aruncat pe câmp, dintr-o mașina și apoi incendiat

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un locuitor al cartierului Recea din Alba Iulia a surprins în imagini modul în care un cetățean a scăpat de o cantitate mare de gunoi. Acesta a transportat deșeurile cu o dubiță pe câmp, în apropierea caselor, le-a descărcat, le-a dat foc și a plecat.


”Cum sa faci frate așa ceva?!!? Am devenit din cartier rezidential..groapa de gunoi?! Chiar …nesimțire curată!”, a scris persoana care a postat filmele și pozele pe rețeaua de socializare.

https://youtu.be/lUowuQTzdec

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

https://youtu.be/GR6re8sIBDM

Reamintim că, potrivit legii, persoanele care depozitează deșeuri sau resturi menajere pe domeniul public, pot fi sancționate în baza actului normativ OUG 195/2005 art.96, alin.1, pct.15. Persoanele fizice pot fi sancționate cu amendă cuprinsă între 3.000 – 6.000 lei, iar cele juridice cu amendă cuprinsă între 25.000 – 50.000 lei.

De asemenea, pentru arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deşeurilor şi a altor materiale combustibile fără obţinerea permisului cu foc şi/sau fără luarea măsurilor pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăţi, cetăţenii sunt pasibili de sancţiune contravenţională între 1.000 – 2.500 de lei.

[nggallery id=6828]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Două secții noi, de „Gimnastică ritmică” și „Volei”, ar putea fi înființate la Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia: Proiectul, la vot în Consiliul Local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două secții noi, de „Gimnastică ritmică” și „Volei”, ar putea fi înființate la Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia: Proiectul, la vot în Consiliul Local Două secții noi ar putea fi înființate la Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia. Este vorba de „Gimnastică ritmică” și „Volei”, proiectul urmând să fie dezbătut în ședinta ordinară a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea