Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO | Echipamente de joacă noi și moderne, montate în Parcul Avram Iancu din Blaj: Când vor fi date în folosință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipamente de joacă noi și moderne, montate în Parcul Avram Iancu din Blaj: Când vor fi date în folosință

Echipamente de joacă noi și moderne sunt montate zilele acestea în Parcul Avram Iancu din Blaj și vor fi date în folosință începând cu data de 7 iunie 2024. Noile ansambluri le înlocuiesc pe cele vechi de 15 ani, a anunțat edilul Gheorghe Rotar.

”Noile echipamente de joacă pentru copii, din Parcul Avram Iancu, vor fi date în folosință pe 7 iunie!

Citește și: FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Deși ne-am dorit să finalizăm înlocuirea echipamentelor de joacă pentru copii din Parcul Avram Iancu până la data de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, din cauza complexității lucrărilor, finalizarea montării noului ansamblu de joacă se va face până la data de 7 iunie.

Parcul Avram Iancu va beneficia de cele mai moderne echipamente de joacă (tobogane, structuri de cățărare, balansoare și complexe de joacă), achiziționate din Polonia, care le vor înlocui pe cele instalate în urmă cu 15 ani!

Mulțumesc domnului director Gligor Câmpean, director general IAMU SA, pentru sprijinul acordat la montarea echipamentelor de joacă.

Începând cu data de 7 iunie, îi așteptăm pe toți copiii din Blaj, și nu numai, să se bucure de un loc de joacă modern, în Parcul Avram Iancu!”, a transmis primarul de la Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Călin Matieș devine liderul de grup al AUR la nivelul Senatului României!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Călin Matieș devine liderul de grup al AUR la nivelul Senatului României! Rezultatele foarte bune înregistrate de AUR la nivelul județului Alba, dar și activitatea intensă din ultimele luni ale senatorului Călin Gheorghe Matieș atât la București, cât și în teritoriu, l-au propulsat tot mai mult pe actualul senator care a creat emoții inclusiv în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea