Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

În “intermediară, gruparea de sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – deplasare în fieful “feroviarilor mici”, CFR Cluj II

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Marți, de la ora 17.00, în a doua etapă intermediară a primăverii din Seria a 5-a, Metalurgistul Cugir evoluează, pe Stadionul “CMC”, cu CFR Cluj II.

O întâlnire deloc ușoară pentru gruparea de sub Drăgana, echipa de pe poziția a 8-a (32 de puncte) reușind în urmă cu două săptămâni să producă a doua înfrângere stagională pentru liderul “U” Cluj. Formația cugireană vine după derby-ul “de Alba” șocant cu Industria Galda, scor 2-3, în care a suferit întâiul eșec din 2018, meci în care l-a pierdut și pe “căpitanul” Lucian Itu, ce a suferit o ruptură musculară.

“Roș-albaștrii” au coborât pe locul al 5-lea după această înfrângere, având 42 de puncte, însă traversează o perioadă fertilă pe terenuri străine, ultimul insucces fiind acum șase luni, 30 septembrie 2017, în etapa a 6-a, 1-2 pe “Cetate”, cu Performanța Ighiu (acum 206 zile)! Este o perioadă încărcată, cu 3 întâlniri în 8 zile, vineri, 27 aprilie, pe “Arena Cugir” poposind Unirea Dej. “Mergem cu încredere să ne jucăm șansele. Așa cum am mai spus-o, cel mai periculos adversar al nostru suntem noi, iar dacă nu facem greșelile inadmisibile din ultimul joc, avem șanse reale să obținem un rezultat pozitiv”, a spus antrenorul Călin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea