Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ UPDATE: Incendiu la Spitalul Județean din Alba Iulia după ce o infirmieră a vrut să aprindă o lumânare pentru o persoană care a decedat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii din Alba Iulia au intervenit, sâmbătă dimineața, în jurul orei 5.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un salon al Secției ATI de la Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit ISU Alba, două cadre medicale au suferit arsuri de gradul 1 și 2 la mâini și la picioare, respectiv intoxicație cu fum. Totodată trupul unei persoane decedate anterior, a fost atins de flăcări. Se pare că focul a fost provocat de încercarea unei infirmiere de a aprinde o lumânare, la căpătâiul persoanei decedate.

Pentru lichidarea incendiului s-a intervenit cu 15 subofițeri, 2 autospeciale, o autoscară și 2 ambulanţe SMURD.

UPDATE: Infirmiera care a suferit arsuri la mâini și la picioare a fost transportată cu o ambulanță, la Spitalul de arși de la București.

Incendiul s-a produs după ce vineri, în jurul prânzului Detașamentul de pompieri din Alba Iulia a efectuat un exercițiu la același spital. Din scenariu au făcut parte stingerea unui incendiu și salvarea unei victime. Coincidența a făcut ca pompierii să fie nevoiți să se întoarcă după câteva ore pentru a interveni, de această dată, la o situație de urgență reală.

[nggallery id=5292]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea