Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CS Iernut – Industria Galda 0-1 (0-0), în Cupa României | Daniel Lupșan a adus calificarea trupei lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul joc al stagiunii 2017-2018 pentru două divizionare terţe colege în Seria a 5-a, CS Iernut şi Industria Galda s-a disputat în etapa secundă a Cupei României.

*Scandal la final, 5 carnete reținute, de la Industria cele ale lui Frențiu și Haiduc!

Pe lângă eliminarea lui Marian (87), după fluierul de final s-au produs incidente. Antrenorul gazdelor, Nicolae Ghira, trimis în tribune în minutul 89, a pătruns pe gazon și l-a lovit cu piciorul pe Răzvan Frențiu (Industria Galda), dar în foaie a apărut Horațiu Moldovan drept agresor. În ajutorul acestuia a sărit căpitanul oaspeților Claudiu Haiduc, s-a produs o încăierare în care au fost implicați mai mulți jucători, din ambele tabere. Centralul Mircea Salomir (Cluj Napoca) a reținut 5 carnete, respectiv Chețan, Stoica și Pop (CS Iernut), Haiduc și Frențiu (Industria), jucători care vor primi câteva etape de suspendare și vor rata startul stagiunii!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După o primă repriză dominată de vizitatori, firesc, în minutul 75, D. Lupșan a deschis scorul (admirabil acest fotbalist ce abia a revenit din Germania!).

Industria a reușit o victorie în primul joc oficial al noului sezonului și o calificare meritată în etapa superioară. Unicul gol a fost realizat după o lovitură liberă, în urma căreia balonul a ajuns la D. Lupșan, care a pătruns printre apărători și a finalizat cu sânge rece.

*Tensiune la final

La final nervii au fost încinși, ambele tabere revedicând câte un penalty neacordat. În ultimele secvențe Frențiu a atacat mai dur un adversar și de aici s-au declanșat nervii. Asistentul i-a transmis centralului să-l avertizeze pe Frențiu și să-l elimine din incintă pe antrenorul gazdelor. Taberele s-au îmbrâncit, Haiduc și Frențiu au avut de tras cu nervii amfitrionilor, iar după joc M. Salomir a trecut evenimentele într-un raport suplimentar.

CS Iernut: Crăciun – Korodi, Szanto, Marian, Balea, Fekete, Pop, Stoica, Ungur, Chețan, Ludușan; E. Ștef, Pastor, Apolțan, Roman, Bălaș, Kovacs, Popa. Antrenor Nicolae Ghira.

Industria: Iancău – Frențiu, Haiduc, D. Lupșan, Gombocz – Oniche (46, R. Trif) – G. Goronea, Cernea, Buligă, Dup (70, Vonya) – S. Mureșan (70, Rodean); rezerve Căt. Ștef – Cioară, Boancă, Costea. Antrenor Paul Ciucă.

Oaspeții au ratat ocazii uriașe prin G. Goronea (16, 20), Dup (41) în prima repriză.

 

[nggallery id=4474]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea