Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CS Iernut – Industria Galda 0-1 (0-0), în Cupa României | Daniel Lupșan a adus calificarea trupei lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul joc al stagiunii 2017-2018 pentru două divizionare terţe colege în Seria a 5-a, CS Iernut şi Industria Galda s-a disputat în etapa secundă a Cupei României.

*Scandal la final, 5 carnete reținute, de la Industria cele ale lui Frențiu și Haiduc!

Pe lângă eliminarea lui Marian (87), după fluierul de final s-au produs incidente. Antrenorul gazdelor, Nicolae Ghira, trimis în tribune în minutul 89, a pătruns pe gazon și l-a lovit cu piciorul pe Răzvan Frențiu (Industria Galda), dar în foaie a apărut Horațiu Moldovan drept agresor. În ajutorul acestuia a sărit căpitanul oaspeților Claudiu Haiduc, s-a produs o încăierare în care au fost implicați mai mulți jucători, din ambele tabere. Centralul Mircea Salomir (Cluj Napoca) a reținut 5 carnete, respectiv Chețan, Stoica și Pop (CS Iernut), Haiduc și Frențiu (Industria), jucători care vor primi câteva etape de suspendare și vor rata startul stagiunii!

După o primă repriză dominată de vizitatori, firesc, în minutul 75, D. Lupșan a deschis scorul (admirabil acest fotbalist ce abia a revenit din Germania!).

Industria a reușit o victorie în primul joc oficial al noului sezonului și o calificare meritată în etapa superioară. Unicul gol a fost realizat după o lovitură liberă, în urma căreia balonul a ajuns la D. Lupșan, care a pătruns printre apărători și a finalizat cu sânge rece.

*Tensiune la final

La final nervii au fost încinși, ambele tabere revedicând câte un penalty neacordat. În ultimele secvențe Frențiu a atacat mai dur un adversar și de aici s-au declanșat nervii. Asistentul i-a transmis centralului să-l avertizeze pe Frențiu și să-l elimine din incintă pe antrenorul gazdelor. Taberele s-au îmbrâncit, Haiduc și Frențiu au avut de tras cu nervii amfitrionilor, iar după joc M. Salomir a trecut evenimentele într-un raport suplimentar.

CS Iernut: Crăciun – Korodi, Szanto, Marian, Balea, Fekete, Pop, Stoica, Ungur, Chețan, Ludușan; E. Ștef, Pastor, Apolțan, Roman, Bălaș, Kovacs, Popa. Antrenor Nicolae Ghira.

Industria: Iancău – Frențiu, Haiduc, D. Lupșan, Gombocz – Oniche (46, R. Trif) – G. Goronea, Cernea, Buligă, Dup (70, Vonya) – S. Mureșan (70, Rodean); rezerve Căt. Ștef – Cioară, Boancă, Costea. Antrenor Paul Ciucă.

Oaspeții au ratat ocazii uriașe prin G. Goronea (16, 20), Dup (41) în prima repriză.

 

[nggallery id=4474]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea