Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – CS Hunedoara 5-0 (4-0) | Triplă Lăsconi, „alb-negrii”, la prima victorie amicală

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AFC Unirea 1924 Alba Iulia a reuşit să câştige primul meci amical al acestei perioade, cu CS Hunedoara, scor 5-0 (4-0), grație reușitelor semnate de Davidaș (5), Lăsconi (16, 22, 83), Al. Giurgiu (29) .

În fața unui adversar de categorie inferioară, CS Hunedoara fiind locul 7 în Liga a IV-a din județul vecin, formația lui Adorian Himcinschi s-a impus de o manieră categorică, după o primă jumătate de joc excelentă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dezlănțuiți în ofensivă, albaiulienii au avut „piese de rezistență” evoluțiile experimentaților Ciprian Selagea și Alex Giurgiu, dar și prolificitatea atacantului Lăsconi, în linia mediană a oponenților regăsindu-se D. Creciunesc, care în tur a evoluat la divizionara terță.

Marcatorii „alb-negrilor” sunt la primele realizări ale iernii, prestația echipei  albaiuliene căpătînd consistență și crescând de la meci la meci.

A fost al 4-lea joc de vrificare pentru uniriști, care săptămâna viitoare va mai întâlni Metalurgistul Cugir și CS Hunedoara

*”Triplă” Lăsconi, Davidaș, supriza lui Himcinschi

Puștii uniriști au controlat ostilitățile, dezlănțuindu-se în primul mitan, în care au marcat la foc automat. Introdus titular, promițătorul Claudiu Davidaș, un jucător apreciat de „Him” a și deschis scorul, la prima acțiune notabilă, cu ajutorul unui fundaș advers ce și-a împins mingea în plasă. Lăsconi și-a trecut în cont dubla, servit find excelent de Selagea și respectiv S. Culda, iar Al. Giurgiu a definitivat scorul pauzei, la un corner executat de F. Morar. Antrenorul unirist a început cu o distribuție în care B. Ștef a evoluat fundaș lateral dreapta, iar nou-venitul G. Toma în centrul liniei devensive.

După pauză, jocul a mai scăzut în intensitate, dar Lăsconi a punctat din nou, în final, din centrul careului, în minutul 83, după o pasă venită din stânga

Echipe: *AFC Unirea (antrenor Adorian Himcinschi): Căt. Suciu – B. Ștef, Scrob, G. Toma, Al. Giurgiu – Goguţa, Selagea – F. Morar, Davidaș, S. Culda – Lăsconi; rezerve Petric, Ad. Matei, Ioani, Schiau, T. Iacşa, Onacă, Lupea, Cordoș. N-au evoluat N. Rus, M. Oprea, Joldeş, An. David

*FC Hunedoara (antrenor Mircea Alic): Cobliș – Mercurean, Șumuțiu, Daisa, Ionicescu, Baban, Creciunesc, Stan, Scrobote, Marcu, Kocsis; rezerve Pașca, Popa, Nănău, Moroșanu, Teodorescu, Caval, Casoni, Ionescu.

[nggallery id=3434]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea