Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Dacian Cioloș, la Alba Iulia: Eu unul nu voi susține măsuri populiste, indiferent de la ce partide vin

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Dacian Cioloș a spus, vineri, că el nu va susține măsuri populiste, indiferent de la ce partide vin, fiind întrebat despre programul de guvernare al PNL care conține majorări de salarii.

dacian-ciolos-ion-dumitrel01Dacian Cioloș s-a întâlnit vineri la Alba Iulia cu autoritățile locale din Munții Apuseni, iar apoi a susținut o scurtă conferință de presă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Premierul a refuzat inițial să răspundă, fiind întrebat de programul de guvernare al PNL care conține majorări de salarii și indemnizații, însă la insistențe jurnaliștilor a spus că va ataca la Curtea Constituțională legile care nu au surse de finanțare, dacă sunt argumente.

”Da, eu susțin orice lege, indiferent de cine o votează, dacă e populistă și dacă nu are surse de finanțare, noi vom lua măsuri și acolo unde avem argumente le vom ataca la Curtea Constituțională”, a spus Dacian Cioloș.

El a adăugat că nu va susține măsuri populiste indiferent de la ce partide vin.

”Orice program guvernare, v-am spus, orice program de guvernare, eu unul nu voi susține măsuri populiste, indiferent de la cine vin”, a spus Cioloș.

Liberalii promit, în programul de guvernare, alocaţii pentru copii în valoare de 200 de lei, dublarea salariilor medicilor de la 1 iulie 2017, o majorare similară la profesori şi asistenţi medicali, dar etapizat, precum şi gratuitate pentru primele 3 proceduri de inseminare in vitro.

Liberalii îşi propun investiţia a încă 24 miliarde euro în economia României în următorii 4 ani. În acest scop se vor înfiinţa Fondul Român de Dezvoltare Urban Rural (FRDUR), care se va utiliza pentru investiţii strategice şi pentru a acoperi deficite de finanţare în zone critice şi va ajunge la active de peste 11 miliarde de euro în 4 ani şi Banca de Dezvoltare şi Investiţii a României (BDIR), cu un capital iniţial de 200 milioane de euro şi care va opera cu un portofoliu de finanţări de cel puţin 1 miliard de euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea