Dacian Cioloș, la Alba Iulia: Eu unul nu voi susține măsuri populiste, indiferent de la ce partide vin

Premierul Dacian Cioloș a spus, vineri, că el nu va susține măsuri populiste, indiferent de la ce partide vin, fiind întrebat despre programul de guvernare al PNL care conține majorări de salarii.

Dacian Cioloș s-a întâlnit vineri la Alba Iulia cu autoritățile locale din Munții Apuseni, iar apoi a susținut o scurtă conferință de presă.

Premierul a refuzat inițial să răspundă, fiind întrebat de programul de guvernare al PNL care conține majorări de salarii și indemnizații, însă la insistențe jurnaliștilor a spus că va ataca la Curtea Constituțională legile care nu au surse de finanțare, dacă sunt argumente.

”Da, eu susțin orice lege, indiferent de cine o votează, dacă e populistă și dacă nu are surse de finanțare, noi vom lua măsuri și acolo unde avem argumente le vom ataca la Curtea Constituțională”, a spus Dacian Cioloș.

El a adăugat că nu va susține măsuri populiste indiferent de la ce partide vin.

”Orice program guvernare, v-am spus, orice program de guvernare, eu unul nu voi susține măsuri populiste, indiferent de la cine vin”, a spus Cioloș.

Liberalii promit, în programul de guvernare, alocaţii pentru copii în valoare de 200 de lei, dublarea salariilor medicilor de la 1 iulie 2017, o majorare similară la profesori şi asistenţi medicali, dar etapizat, precum şi gratuitate pentru primele 3 proceduri de inseminare in vitro.

Liberalii îşi propun investiţia a încă 24 miliarde euro în economia României în următorii 4 ani. În acest scop se vor înfiinţa Fondul Român de Dezvoltare Urban Rural (FRDUR), care se va utiliza pentru investiţii strategice şi pentru a acoperi deficite de finanţare în zone critice şi va ajunge la active de peste 11 miliarde de euro în 4 ani şi Banca de Dezvoltare şi Investiţii a României (BDIR), cu un capital iniţial de 200 milioane de euro şi care va opera cu un portofoliu de finanţări de cel puţin 1 miliard de euro.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marius Hațegan, vicepreședinte CJ Alba: DPL Alba devine o societate tot mai performantă

Societatea Drumuri și Poduri Locale Alba SA, unde Consiliul Județean Alba este acționar unic și care activează strict pe piața… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

3 Comentarii

Gâgă 5 noiembrie 2016 at 8:00

La curtea constituțională e mare șef de trib un mocan din Apuseni mănat în viță de ambiții de preamărirre corcit cu mitici !

Eu 6 noiembrie 2016 at 19:36

Din declaratiile prim ministrului reiese ca, nu va sustine masurile populiste pe care tocmai el si PNL le propun romanilor incepand cu anul viitor(DACA fac ei guvernul). Masurile PSD de eliminare a celor 100 taxe de 1-10 lei sunt populiste, masurile lor de triplare a alocatiilor, a salariilor si alte …banci, NU sunt populiste!?!?

Popa dela gara 6 noiembrie 2016 at 19:38

Pai … i-si dau seama ca nu aiurelile lor gen Gorghiu care nu exista, Olar sau Roman la ALBA care nu exista, nu o sa aiba nici un guvern!

Comentariile sunt oprite