Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO, ȘTIREA TA. ”De ce se taie atâția copaci? Nu se gândește nimeni că pădurea Mamut e plămânul verde al municipiului Alba Iulia?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

copaci-mamut06Pădurea Mamut de lângă municipiul Alba Iulia are tot mai puțini copaci, scrie un bărbat într-un mesaj pe pagina de Facebook a ziaruluiunirea.ro, dorind să atragă atenția că acea zonă e un adevărat plămân verde al urbei. 

”De când s-a construit acea pista pentru bicicliști dispar in fiecare toamnă sute de copaci de pe Dealul Mamut. De ce se taie atâția copaci, nu se gândește nimeni că această pădure e plămânul verde al orașului nostru?”, a scris cititorul.

Acesta nu contestă legalitatea tăierii copacilor.

”Ce mă doare cel mult e că totul e legal si ca se taie si copaci sănătoși. Cei de la ocolul silvic au întotdeauna explicații la ce se întâmplă cu aceste tăieri”, a mai scris acesta.

Citește și Ocolul Silvic Alba Iulia: Tăierile de copaci de pe Dealul Mamut au fost legale. S-au tăiat arborii uscați aflați de-a lungul pistei de biciclete, care puneau viața oamenilor în pericol

Citește și FOTO ȘTIREA TA: Au intrat drujbele… în pădurea de pe Dealul Mamut din Alba Iulia. ”Până să fie pista de biciclete nu s-au tăiat copacii, acum au drum de utilaje”

Citește și Apel disperat. ”Dacă se continuă așa în câțiva ani rămânem fără plămânul verde al municipiului Alba Iulia” – ȘTIREA TA

[nggallery id=2846]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut” Tigrul platanului cauzează mari neplăceri albaiulienilor care au vrut să profite de timpul frumos de afară și să petreacă a doua zi de Paște în aer liber, la Alba Iulia. Ploșnițele dantelate sunt extrem de enervante, iar înțepăturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea