Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir – ASA 2 Tg. Mureş 4-0 (1-0)| Victorie categorică, de Zilele Orașului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

metalurgistul-cugir-cs-iernut-29În a treia etapă a Seriei a 5-a a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir – ASA 2 Tg. Mureş 4-0 (1-0).

O partidă spectacol făcută de echipa lui Călin Moldovan, care a dominat copios, repurtând un succes categoric, al doilea la rând stagional, pe propriul teren.

Scorul a fost deschis de Vezan (33), cu capul, din interiorul careului, după o pasă de la Itu. În minutul 61 a punctat și fundașul Cl. Maftei, majorând avantajul. Tot Maftei (69) a înscris, fază la indigou, servant fiind Vezan în ambele rânduri. Scorul a fost parafat de Covaciu (90+1), cu un șut de la 20 de metri.

Prima repriză a fost controlată de gazde, ce au mai ratat ocazii prin Stoianof și Itu.

*Călin Moldovan: „Victoria, cadou pentru Cugir”

Acest succes net reprezintă un cadou fotbalistic oferit de Metalurgistul fanilor din localitate, în aceste zile, la Cugir desfășurându-se Festivalul „Toamna Cugireană”. ASA 2 Tg. Mureș a pierdut întâiul joc stagional, sub Drăgana fiind primul meci în care nu a marcat. „Victoria noastră este un cadou pentru Cugir, pentru suporterii care au venit în număr mare la stadion. Am jucat foarte bine, ne-am descătușat, am fost concentrați tot meciul. Ne bucurăm că am legat două rezultate pozitive, am înscris 4 goluri, am ratat numeroase ocazii și n-am dat adversarului prea multe șanse să se apropie de poarta noastră. Echipa a arătat atitudine și disponibilitate la efort„, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

*Vezan a ieșit la rampă, gol și două pase decisive!

După ce în precedentele două confruntări susținute în tricoul Metalurgistului nu a impresionat, rămânând mai degraba dator, de data aceasta Ovidiu Vezan și-a arătat clasa. Un gol și două pase decisive și-a trecut în cont mijlocașul Cugirului, care a ieșit la rampă, prestația sa deosebită fiind facilitată de o nouă poziție în teren. „Dacă în precedentele două jocuri Vezan s-a pus în slujba echipei, acum au venit și realizările individuale. Experiența sa este foarte utilă pentru noi, Vezan este un jucător important, care contează, ca de altfel fiecare jucător care-și aduce aportul în teren„, a menționat Călin Moldovan.

*Calificare la „masa verde” în Cupa României

Metalurgistul Cugir s-a calificat în turul al 4-lea din Cupa României, după decizia de astăzi a Comisiei de Disciplină și Etică a FRF. Astfel, după ce a câștigat pe teren cu 9-0 (1-0), ACS Fotbal Comuna Recea a pierdut cu 0-3 și a fost sancționată și cu o amendă de 1600 de lei.

Metalurgistul: Vlase – Maftei, Negrescu (46, Toriște), Bactăr, D. Popa – Itu (46, Tăban), Covaciu, Măd. Popa, Cocină (85, M. Udrea) – Stoianof (71, Ad. Radu), Vezan; rezerve D. Popescu – I. Tătar, Cioban.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea