Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Strategia PNL în campania electorală – păcălirea alegătorilor: ”Cum vinzi un elefant roz la Polul Nord? Cu atitudinea potrivită!” – a spus Cătălin Predoiu, la Liga Aleșilor Locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Se pare că, înaintea debutului campaniei electorale, liderii celor mai importante partide politce sunt pedispuși la gafe. După ce președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a iscat o adevărată furtună declarând, la Alba Iulia, că Orașul Marii Uniri ”nu există pe hartă decât o dată pe an, la 1 Decembrie”, a venit rândul lui Cătălin Predoiu, primvicepreședinte al PNL, să-și aleagă un discurs cel puțin ”nefericit”, prin care a dat de înțeles că strategia PNL în campania electorală este să păcălească alegătorii.

PNLPotrivit evz.ro, acesta a spus, la o întâlnire a PNL: ””Cum vinzi un elefant roz la Polul Nord? Cu atitudinea potrivită!”:

Liberalii au participat, sâmbătă, la Liga Aleșilor Locali, prilej pentru Cătălin Predoiu să-și înceapă discursul cu o gafă uriașă. După modelul american și-a început discursul cu o glumă care însă a fost interpretată de colegii lui de partid ca fiind o invitație la prezentarea unor programe politice numai bune să păcălească alegătorii, scriu jurnaliștii de la Evenimentul Zilei.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

„Ești la Polul Nord și trebuie să vinzi unui eschimos un elefant roz. Cum faci? Cu atitudinea potrivită. Așa trebuie să facem și noi”, a declarat Cătălin Predoiu. Acesta a sustinut ca PNL va câștiga alegerile din București grație oamenilor care susțin partidul liberal.

După o asemenea declarație se poate trage o singură concluzie:degeaba s-a ieșit în stradă pentru că partidele politice importante nu s-au reformat, rămânând fiecare, la conducere, cu ”elefanții” lui.

Gluma liderului PNL Bucuresti nu a fost gustată deloc de șefa sa Alina Gorghiu, președintele PNL care a simțit nevoia să-l pună la punct: „Eu nu vând elefanti roz la Pol, dar cu Vasile Blaga conduc un partid cu atitudine. Am un singur lucru să vă spun. După 5 iunie, pe 6 iunie 2016, o să fiți atât de mulți primari, viceprimari, presedinți de CJ, încât în România va trebui să reinventam conceptul de Opoziție”, a spus Gorghiu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Școala din Cunța, modernizată după mai bine de 12 ani printr-o investiție de 3,6 milioane lei: A fost predat amplasamentul locației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Școala din Cunța, modernizată după mai bine de 12 ani printr-o investiție de 3,6 milioane lei: A fost predat amplasamentul locației Școala Gimnazială Cunța va fi modernizată și reabilitată printr-o investiție de 3,6 milionae lei. La sfârșitul săptămânii acesteia a avut loc predarea amplasamentului. Citește și: Peste 3.6 milioane de lei pentru modernizarea Școlii Gimnaziale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea