Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Strategia PNL în campania electorală – păcălirea alegătorilor: ”Cum vinzi un elefant roz la Polul Nord? Cu atitudinea potrivită!” – a spus Cătălin Predoiu, la Liga Aleșilor Locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se pare că, înaintea debutului campaniei electorale, liderii celor mai importante partide politce sunt pedispuși la gafe. După ce președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a iscat o adevărată furtună declarând, la Alba Iulia, că Orașul Marii Uniri ”nu există pe hartă decât o dată pe an, la 1 Decembrie”, a venit rândul lui Cătălin Predoiu, primvicepreședinte al PNL, să-și aleagă un discurs cel puțin ”nefericit”, prin care a dat de înțeles că strategia PNL în campania electorală este să păcălească alegătorii.

PNLPotrivit evz.ro, acesta a spus, la o întâlnire a PNL: ””Cum vinzi un elefant roz la Polul Nord? Cu atitudinea potrivită!”:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Liberalii au participat, sâmbătă, la Liga Aleșilor Locali, prilej pentru Cătălin Predoiu să-și înceapă discursul cu o gafă uriașă. După modelul american și-a început discursul cu o glumă care însă a fost interpretată de colegii lui de partid ca fiind o invitație la prezentarea unor programe politice numai bune să păcălească alegătorii, scriu jurnaliștii de la Evenimentul Zilei.

„Ești la Polul Nord și trebuie să vinzi unui eschimos un elefant roz. Cum faci? Cu atitudinea potrivită. Așa trebuie să facem și noi”, a declarat Cătălin Predoiu. Acesta a sustinut ca PNL va câștiga alegerile din București grație oamenilor care susțin partidul liberal.

După o asemenea declarație se poate trage o singură concluzie:degeaba s-a ieșit în stradă pentru că partidele politice importante nu s-au reformat, rămânând fiecare, la conducere, cu ”elefanții” lui.

Gluma liderului PNL Bucuresti nu a fost gustată deloc de șefa sa Alina Gorghiu, președintele PNL care a simțit nevoia să-l pună la punct: „Eu nu vând elefanti roz la Pol, dar cu Vasile Blaga conduc un partid cu atitudine. Am un singur lucru să vă spun. După 5 iunie, pe 6 iunie 2016, o să fiți atât de mulți primari, viceprimari, presedinți de CJ, încât în România va trebui să reinventam conceptul de Opoziție”, a spus Gorghiu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea