Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Schweriner SC 0-3, în Cupa CEV | Eșec aspru în prima manșă a duelului pentru semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Schweriner CEV 58 Volei Alba Blaj a pierdut cu Schweriner SC, scor 0-3 (22-25, 12-25, 23-25), în Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu, în prima manşă a Challenge Round, din Cupa CEV, ultima fază înaintea semifinalelor.

*Ștefănescu: „Calificarea se joacă în Germania, speranța moare ultima”

Victorie meritată, Schweriner a fostt mai bună decât noi astăzi. Le mulțumim celor care ne-au fost alături. Asta este, capul sus, am prins o zi mai slabă, dar mergem mai departe. Nu renunțăm la ideea de a lupta. Calificarea se joacă în Germania, iar speranța moare ultima„, a spus Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Zakoc: „Înfrângere neașteptată, joc modest”

O înfrângere neașteptată și un joc modest al nostru! Îmi cer scuze tuturor celor care ne-au susținut. Sunt supărat, tot ce am pregătit înainte a dispărut în timpul meciului. am dorit să servim tare, însă adversarele au controlat foarte uşor serviciul nostru şi au putut să-şi construiască fazele aşa cum şi le-au dorit. Au avut şi peste 70% atacuri reuşite şi asta este foarte mult deja. A fost doar primul meci, prima repriză, acum este dificil să vorbim de calificare, dar nu renunţăm, urmează meciul retur şi cred că reacţia noastră va fi mai bună„, a declarat antrenorul Darko Zakoc.

Campioana României a dezamăgit în acest meci de care se legau multe speranțe și dorință de a face performanță europeană. La primul meci din CEV, a doua competiție ca și valoare, Volei Alba Blaj a fost timorată, copleșită de miză, rezultând o victorie indubitabilă a oponentelor, ce au acum șanse majore de calificare.

Peste 1600 de spectatori au asistat la o partidă controlată de formația din Germania, ce a arătat forță superioară, impunându-se în 74 de minute.

Partida a început echilibrat, însă vizitatoarele au dovedit clasă, nervi mai tari și au reușit să-și adjudece primul set, după ce Blajul a salvat o minge de set.

În al doilea însă, echipa lui Zakoc a fost de nerecunoscut, antrenorul sârb fiind obligat să schimbe liniile pentru a opri marșul trupei lui Koslowski, ce a câștigat setul de o manieră categorică.

După instrucția suferită în setul anterior, Blajul și-a reglat mecanismul încercând să reintre în meci. Adina Salaoru a dat tonul și în setul al treilea Blajul a căutat reabilitarea. Amfitrioanele s-au aflat la conducere până la al doilea time-out tehnic 16-15, tribunele au sperat într-un miracol, favoritele au condus cu 21-18, dar s-a ajuns la 22-23 și tot Schweriner s-a impus, de data aceasta după o luptă aspră.

Au evoluat: Ana Grbac, Ivana Plchotova, Adina Salaoru, Dubravka Djuric, Jelena Alajbeg, Jovana Vesovic  și Marina Vujovic (libero);  au mai intrat Anamaria Berdilă, Ioana Nemțanu, Leticia Boscacci, Denisa Viloiu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Vali Rusu).

[nggallery id=1613]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea