Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

SCMU Craiova – Volei Alba Blaj 0-3 | Campioana României, 11 victorii din 11 meciuri, în turul campionatului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a încheiat prima parte a stagiunii cu o victorie, în deplasare cu SCMU Craiova, restanţă din etapa a 4-a a Diviziei A1, scor 3-0 (25-16, 25-13, 25-10).Volei Alba Blaj - Rapid 15

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Campioana „en-titre” a repurtat al 11-lea succes din tot atâtea jocuri, disputate în prima parte a sezonului regulat., dominând autoritar stagiunea internă.

În tabăra oltencelor activează Adina Stanciu şi Ioana Vodă, echipiere până în vară a formaţiei din „Mica Romă”.

 

Invincibilă în competiția internă, Volei Alba Blaj se poziționează pe prima poziție, cu 32 de puncte, din cele 33 posibile, după un parcurs impecabil, în care a pierdut numai un punct, în deplasare cu CSM Bucureşti.

*Boscaci și Grbac convocate la loturile naționale

Ana Grbac, la reprezentativa Croației, respectiv Leticia Boscacci – la naționala Argentinei, sunt cele două jucătoare convocate până în 10 ianuarie la acțiuni ale echipelor  reprezentative, angrenate în calificările pentru Jocurile Olimpice din 2016, din Brazilia.

Au evoluat: Ana Grbac,  Ivana Plchotova, Adriana Bobi, Anamaria Berdilă, Adina Salaoru, Jovana Vesovic și Marina Vujovic (libero); au mai jucat Carmen Mateaş, Ioana Nemțanu; Silvana Chausheva, Dubravka Djuric, Denisa Viloiu (n-a fost inclusă în lot Leticia Boscacci).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea