Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Primarul Traian Ursaleș va candida la Meteș din partea MP: Sper să mă dea PNL afară din partid. Sunt un băsist convins

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Declarația zilei aparține primarului comunei Meteș, Traian Ursaleș, care a venit, vineri, la o conferință organizată de Mișcarea Populară Alba și a spus că speră să fie dat afară din Partidul Național Liberal.

Traian Ursales04

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Traian Ursaleș și-a justificat declarația spunând că el niciodată nu a recunoscut că este membru al PNL, fiind înscris în PD, transformat în PDL.

Traina Ursaleș, care este înscris în fundația Mișcarea Populară, a repetat că este un băsist convins, iar dacă Mișcarea Populară nu s-ar fi înființat tot nu ar fi candidat din partea PNL-ului, ci independent.

”Mie mi se pare un lucru ciudat, în atâția ani, să te lupți unul cu altul și peste noapte să devii frate (n.r. PDL-PNL). E un lucru forțat. Sunt multe cazuri în județ care vor izbucni”, a afirmat Ursaleș.

Acesta a mai spus că, dacă va fi dat afară din PNL mâine, poimâine se va înscrie în MP și nu face singur acest pas pentru a nu-și pierde funcția de primar.

După declarațiile primarului Traian Ursaleș, Clement Negruț a reamintit scena în care Traian Băsescu a spus ”adio PDL” de la perdeluță. ”De la momentul în care Băsescu a spus adio, m-a sunat și m-a întrebat (n.r. Ursaleș), ce faci? Și i-am spus, din momentul acela și eu am plecat. Mi-a spus următorul lucru, indiferent ce proiect va fi al președintelui Băsescu acolo voi fi și eu. Când nu se știa nimic”, a afirmat Negruț.

Citește și Selfie cu Băsescu, la ”Sărbătoarea Mocanilor” de la Meteș: Fostul președinte a primit cadouri, a servit țuică și a gustat din produse tradiționale


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea