Rămâi conectat

Sport

FOTO: Albaiulianca Bianca Molnar – penultima în proba de marş la Campionatele Europene de juniori din Suedia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mărşăluitoarea Bianca Molnar (dublă legitimare LPS Alba Iulia şi CS Unirea Alba Iulia) a avut oBianca Molnar CS Unirea Alba Iulia 3 comportare modestă la Campionatele Europene de juniori 1 din Suedia, clasându-se pe poziţia a 24-a (penultima), în cursa de 10.000 de metri marş pe pistă, din localitatea Eskilstuna. Albaiulianca în vârstă de 19 ani a întregistrat astăzi rezultatul de 51:35.08, unul dezamăgitor într-o cursă în care s-a stabilit un nou record mondial şi alte 15 recorduri personale.

*Antrenorul Gabriel Avram, dezamăgit

Antrenorul Gabriel Avram s-a arătat dezamăgit de evoluţia elevei sale la aceste Campionate Europene, în condiţiile în care cel mai bun rezultat personal este de 49.06, 42 iar în acest sezon a reuşit un timp de 50:36,31.
Este foarte modest rezultatul şi sunt total dezamăgit de această clasare. O surpriză neplăcută, mă aşteptam o poziţionare mult mai bună. Mă aşteptam la mult mai mult. A scos un timp mai slab cu două minute şi jumătate comparativ cu acum un an, la Campionatele Mondiale, mult sub posibilităţile ei”, a declarat antrenorul Gabriel Avram.

Bianca Molnar CS Unirea Alba Iulia 2Citeşte şi: FOTO: Albaiulianca Bianca Molnar – locul 18 la Cupa Europei la marş

*Bianca Molnar: „Voi merge mai departe”

Ma declar multumita de tot ceea ce am realizat pana acum, deoarece pot sa muncesc un an pentru o competitie internationala, iar la momentul respectiv sa nu am dispozitia necesara pentru a realiza un PB, indiferent ca am dezamagit antrenorul sau persoanele care au crezut in mine, voi merge mai departe! Iubesc ceea ce fac si niciodata nu o sa renunt, o sa lupt in continuare!„, a fost mesajul postat pe o reţea de socializare de atşeta albaiuliană.

*Record mondial

Pe primele trei locuri s-au clasat sportive din Rusia, locul întâi fiind ocupat de Klavdiya Afanasyeva, care cu timpul de 43:36.88 a stabilit un nou record mondial. Compatrioatele sale Olga Shargina (44:01.08) şi Mariya Losinova (44:07.44) au terminat pe locurile doi şi trei. Cursa a fost terminată de 25 din cele 26 de atlete înscrise, fiind întregistrate 15 recorduri personale
În 2015, Bianca Molnar a fost Campioană Naţională la juniori 1, a cucerit medalia de bronz la Balcaniada de la Ayvalik-Balikesir (Turcia) şi s-a clasat pe locul al 18-lea la Cupa Europei de marş de la Murcia (Spania)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea