Rămâi conectat

Sport

Retur de vis pentru Metalurgistul Cugir şi Cristian Coroian *Trupa de sub Drăgana – cele mai multe puncte din Liga a 3-a în primăvară!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir, clasată pe locul secund în Seria a 5-a a Ligii a 3-a a fost cea mai bună echipă din eşalonul terţ în partea secundă a eşalonului terţ.Metalurgistul Cugir - Unirea Dej7

Conform unui material publicat de www.liga2.ro, gruparea de sub Drăgana a luat faţa tuturor echipelor din Liga 3. Trupa lui Coroian a impresionat în retur la un anumit capitol: * Metalurgistul Cugir este echipa care a adunat cele mai multe puncte în retur, 34 la număr.
* În afara grupării antrenate de Cristi Coroian, doar Chindia a mai avut 11 victorii în a doua parte a sezonului recent încheiat în Liga 3.
* Becicherecu Mic a primit cele mai puţine goluri, patru în 12 meciuri, iar Dunărea are cele mai multe marcate 44.
Returul sezonului 2014-2015 al Ligii 3 a adus multe răsturnări de situaţie în clasament, lupta pentru promovare, cât şi cea pentru evitarea retrogradării fiind una cu destule surprize. O privire atentă asupra clasamentului meciurilor jucate în 2015 a scos în evidenţă o serie de performanţe interesante.
Astfel, cele mai multe puncte au fost acumulate de Metalurgistul Cugir, echipă antrenată de Cristi Coroian, fostul tehnician al Gloriei Bistriţa în Liga 2. Acesta a avut un parcurs impresionant cu 11 victorii, un egal (în deplasare la Jucu) şi un singur eşec (în faţa câştigătoarei seriei, FCM Baia Mare). Cugirenii au recuperat o mare parte din terenul pierdut în tur, atunci când au terminat pe locul 6, la opt puncte de Baia Mare, astfel că finalul campionatului i-a găsit pe locul secund, la doar două puncte de promovare.
În acest sezon, principalul marcator al cugirenilor a fost Alin Cârstean, cu 13 reuşite, total cu care a ocupat locul al doilea în serie, după Vasile Pop de la FCM Baia Mare, autor al 19 goluri.Metalurgistul Cugir-Gloria Progresul Bistrita21
*Chindia şi Metalurgistul, cele mai multe victorii din retur
Metalurgistul a stabilit şi un record în ceea ce priveşte numărul de victorii din 2015, 11 la număr, la fel ca şi Chindia, echipa care a câştigat seria a treia. Gruparea dâmboviţeană a ocupat locul 2 ca număr de puncte adunate în retur, cu 33, cu unul mai puţin decât Metalurgistul.
La capitolul goluri marcate, cel mai bine a stat Dunărea Călăraşi, cu 44 de reuşite, recordul călărăşenilor fiind un 10-1 contra Callatisului. La capitolul defensivă, cel mai bine a stat Becicherecu Mic, gruparea timişeană primind 4 goluri în 12 meciuri, urmată de Sepsi, cu 5 goluri în 11 meciuri.
Cele mai bune echipe din returul Ligii 3:
Metalurgistul Cugir (locul 2 în Seria 5, 13 meciuri) – 34 puncte
Chindia Târgovişte (locul 1 în Seria 3, 13 meciuri) – 33
Juventus Bucureşti (locul 2 în Seria 2, 13 meciuri) – 31
Dunărea Călăraşi (locul 1 în Seria 2, 13 meciuri) – 30
Vulturii Lugoj (locul 3 în Seria 4, 12 meciuri) – 30
UTA Bătrâna Doamnă (locul 1 în Seria 4, 12 meciuri) – 29
Metaloglobus Bucureşti (locul 5 în Seria 2, 13 meciuri) – 28
FCM Baia Mare (locul 1 în Seria 5, 13 meciuri) – 28
CS Afumaţi (locul 2 în Seria 3, 13 meciuri) – 27
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (locul 3 în Seria 1, 11 meciuri) – 26
Ştiinţa Miroslava (locul 2 în Seria 1, 11 meciuri) – 25
Cele mai multe goluri marcate în returul Ligii 3:
Dunărea Călăraşi (Seria 2) – 44 goluri
Chindia Târgovişte (Seria 3) – 32
Metaloglobus Bucureşti (Seria 2) – 30
Concordia Chiajna II (Seria 3), FCM Baia Mare, FC Zalău (ambele din Seria 5) – 29
UTA Bătrâna Doamnă (Seria 4) – 28
Ştiinţa Miroslava (Seria 1), CS Tunari, Dinamo II (ambele din Seria 2), Metalurigistul Cugir (Seria 5) – 27


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea