Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Fotbal, Liga a 3-a, etapa a 16-a *Astăzi, ora 15.00, Metalurgistul Cugir – Arieşul Turda şi Avântul Reghin – Industria Galda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos-Sanatatea Cluj2Partide dificile pentru conjudeţene în etapa a 16-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a în această după-amiază, de la ora 15.00, vorbind practic de confruntări între vecine de clasament.
*Metalurgistul Cugir – Arieşul Turda (în tur, 0-0). Sub Drăgana se întâlnesc grupările de pe locul şase (Metalurgistul, cu 25 de puncte), respectiv poziţia a 7-a (Arieşul, cu 23 de puncte). Elevii lui Coroian nu au cunoscut gustul eşecului în primăvară şi îşi propun să se impună la a doua reprezentaţie a returului pe teren propriu. Până în prezent, cugirenii sunt neînvinşi în ultimele trei dispute contra „vulturilor roşii”, al căror antrenor, portarul Pampea a fost eliminat runda anterioară.
*Avântul Reghin – Industria Galda (în tur, 2-2). Antrenorul Paul Ciucă (fără Apetri – suspendat) nu este într-o postură convenabilă, întrucât nou-promovata a adunat doar un punct în partea secundă a stagiunii. După pasul greşit cu „lanterna roşie”, Industria are parte de o deplasare delicată în „oraşul viorilor”. Se duelează două grupări cu acelaşi punctaj (17 puncte strânse până în prezent), Avântul Reghin situându-se pe poziţia a 10-a, mai jos decât oponenţii din Alba, din pricina golaverajului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea