Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Lansare de lampioane în Piața Cetății din Alba Iulia la împlinirea a 110 ani de la înființarea Clubului Rotary

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe 23 februarie, în fiecare an, se sărbătoreşte – peste tot în lume – Ziua Rotary Internaţional. Anul acesta se împlinesc 110 ani de când Paul P. Harris împreună că alţi 4 prieteni au pus bazele, la Chicago, primului Club Rotary Rotary01propunându-şi să respecte o serie de principii şi să facă din slujirea comunităţii o misiune căreia să îi dedice toată energia, creativitatea şi pasiunea de a-i sluji pe ceilalţi, chiar şi mai presus de sine.

„Light up, Rotary!”este deviza anului rotarian 2014-2015, iar cu ocazia aniversării celor 110 ani, Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis, alături de celelalte cluburi din judeţul Alba, a organizat luni, 23 februarie 2015, la ora 19:30, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia o seară dedicată acestui eveniment. Au fost lansate 110 lampioane, iar pe faţada Universităţii „1 Decembrie 1918” a fost proiectată, cu ajutorul unui videoproiector special, sigla Rotary.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Rotarienii din judeţul Alba vă mulţumesc pentru că ne-aţi fost parteneri în proiectele derulate şi v-aţi bucurat alături de noi de spectacolul luminii.

Lightup, Alba Iulia! Lightup, Rotary!

George SCAMBLOSCHI

Preşedinte 2014 – 2015

Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități Udatul fetelor de Paşti. În a doua zi de Paște, fetele sunt stropite cu parfum, obiceiul fiind preluat de la germani şi maghiari, dar este păstrat atât la ţară, cât şi la oraş. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea