Rămâi conectat

Curier Județean

Lansare de lampioane în Piața Cetății din Alba Iulia la împlinirea a 110 ani de la înființarea Clubului Rotary

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe 23 februarie, în fiecare an, se sărbătoreşte – peste tot în lume – Ziua Rotary Internaţional. Anul acesta se împlinesc 110 ani de când Paul P. Harris împreună că alţi 4 prieteni au pus bazele, la Chicago, primului Club Rotary Rotary01propunându-şi să respecte o serie de principii şi să facă din slujirea comunităţii o misiune căreia să îi dedice toată energia, creativitatea şi pasiunea de a-i sluji pe ceilalţi, chiar şi mai presus de sine.

„Light up, Rotary!”este deviza anului rotarian 2014-2015, iar cu ocazia aniversării celor 110 ani, Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis, alături de celelalte cluburi din judeţul Alba, a organizat luni, 23 februarie 2015, la ora 19:30, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia o seară dedicată acestui eveniment. Au fost lansate 110 lampioane, iar pe faţada Universităţii „1 Decembrie 1918” a fost proiectată, cu ajutorul unui videoproiector special, sigla Rotary.

Rotarienii din judeţul Alba vă mulţumesc pentru că ne-aţi fost parteneri în proiectele derulate şi v-aţi bucurat alături de noi de spectacolul luminii.

Lightup, Alba Iulia! Lightup, Rotary!

George SCAMBLOSCHI

Preşedinte 2014 – 2015

Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea