Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În meci amical, Metalurgistul Cugir a învins pe Unirea Alba Iulia cu 1-0

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir şi Unirea Alba Iulia s-au întâlnit pentru a doua oară în această pauză competiţională, Metalurgistul Cugir-Unirea Alba Iulia38ambele partide desfăşurându-se sub Drăgana. Dacă la meciul „tur”, disputat în urmă cu două săptămâni s-a consemnat o remiză 2-2, astăzi, Metalurgistul Cugir a reuşit să se impună cu scorul de 1-0 (0-0) singurul gol al partidei fiind marcat de Cîrstean, fotbalist care a ratat şi un penalty.

Metalurgistul Cugir se află la finalul pregătirilor, peste mai bine de o săptămână urmând să debuteze în returul sezonului 2014-2015, pe teren propriu împotriva echipei Industria Galda de Jos. Astfel, trupa condusă de Cristian Coroian a perfectat astăzi penultimul amical al acestor pregătiri, întâlnind pe stadionul „Parc” din Cugir pe Unirea Alba Iulia, liderul Ligii a V-a din Seria a II-a. Acesta a fost al doilea duel dintre cele două echipe în această perioadă, la precedenta partidă consemnându-se rezultatul de 2-2. De această dată, Metalurgistul Cugir s-a impus prin reuşita lui Cîrstean, golgeterul Cugirului fiind cel care a ratat şi o lovitură de pedeapsă.

Metalurgistul Cugir (antrenor Cristian Coroian): Lăncrănjan – Bold, Gugu, Şt. Radu, Negru, Stăncescu, Neagu, Avramescu, Goronea, Cârstean, Iovănescu (au mai intrat Piko, Itu, Medeşan, Tăban, Necşulescu, Şuteu)

Unirea Alba Iulia (antrenor Mihai Dăscălescu): Baba – Rodean, Şandru, N. Rus, Matei, Ioani, Joldeş, Schiau, Iacşa, Lăsconi, A. Ianc. Au mai intrat: A. David, Onacă, Boancă, Ştef, Marcu, (au lipsit Goguţa şi Culda – accidentaţi)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea