Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj – „U” Cluj 3-0 *Al 7-lea succes consecutiv în Divizia A1 pentru echipa din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - U Cluj2Volei Alba Blaj a învins fără emoții pe Universitatea Cluj 3-0 (25-17, 25-16, 25-19) în etapa a 8-a a Diviziei A1 la volei feminin și se menține pe prima poziție a ierarhiei, cu 21 de puncte.

La prima reprezentație internă după calificarea remarcabilă obținută în optimile Cupei CEV, formația condusă de Darko Zakoc a forțat atât cât avea nevoie în Sala „Timotei Cipariu” impunându-se la pas, în fața unui public numeros. „Am avut o sală plină, într-o atmosferă extraordinară. Am bifat trei puncte normale, în condițiile în care au evoluat și jucătoare ce jucaseră mai puțin”, a spus Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Este al 7-lea succes consecutiv al blăjencelor în Divizia A1, Volei Alba-Blaj bifând și al 4-lea joc la rând în campionat câștigat în minimum de seturi.

Antrenorul Darko Zakoc a odihnit câteva jucătoare de bază și a mizat pe următoarea formulă: Jaqueline De Sousa, Adina Salaoru, Martina Utla, Roxana Ivanof, Katija Medved, Adina Stanciu, Natalia Matsheichyk; au mai evoluat Adriana Dudnic, Ramona Rus (n-au intrat Naoko Hashimoto, Ioana Nemțanu – accidentată, Tvetelina Zarkova)

Etapa viitoare urmează un meci de foc, vineri, 5 decembrie, cu CSM București, în deplasare, contra ocupantei locului secund, ce are un meci mai puţin.

Foto: Dragoș BASARABA

[nggallery id=2701]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea