Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj – „U” Cluj 3-0 *Al 7-lea succes consecutiv în Divizia A1 pentru echipa din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - U Cluj2Volei Alba Blaj a învins fără emoții pe Universitatea Cluj 3-0 (25-17, 25-16, 25-19) în etapa a 8-a a Diviziei A1 la volei feminin și se menține pe prima poziție a ierarhiei, cu 21 de puncte.

La prima reprezentație internă după calificarea remarcabilă obținută în optimile Cupei CEV, formația condusă de Darko Zakoc a forțat atât cât avea nevoie în Sala „Timotei Cipariu” impunându-se la pas, în fața unui public numeros. „Am avut o sală plină, într-o atmosferă extraordinară. Am bifat trei puncte normale, în condițiile în care au evoluat și jucătoare ce jucaseră mai puțin”, a spus Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

Este al 7-lea succes consecutiv al blăjencelor în Divizia A1, Volei Alba-Blaj bifând și al 4-lea joc la rând în campionat câștigat în minimum de seturi.

Antrenorul Darko Zakoc a odihnit câteva jucătoare de bază și a mizat pe următoarea formulă: Jaqueline De Sousa, Adina Salaoru, Martina Utla, Roxana Ivanof, Katija Medved, Adina Stanciu, Natalia Matsheichyk; au mai evoluat Adriana Dudnic, Ramona Rus (n-au intrat Naoko Hashimoto, Ioana Nemțanu – accidentată, Tvetelina Zarkova)

Etapa viitoare urmează un meci de foc, vineri, 5 decembrie, cu CSM București, în deplasare, contra ocupantei locului secund, ce are un meci mai puţin.

Foto: Dragoș BASARABA

[nggallery id=2701]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea