Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO – Actorul şi poetul Dorel Vișan a stat „De vorbă cu Domnul” la Sala Unirii din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De vorba cu Domnul - Dorel Visan03Ultima manifestare din cadrul celei de-a VII-a ediţii a Târgului de Carte „Alba Transilvana” s-a desfăşurat duminică, de la ora 18.00, la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia, în Sala Unirii şi l-a avut protagonist pe actorul şi poetul Dorel Vişan care a susţinut un recital de poezie numit „De vorbă cu Domnul”.

În discursul său actorul a vorbit celor prezenţi în proză şi versuri despre harul lui Dumnezeu, unele pilde fiind preluate chiar din Sfânta Evanghelie. Acesta a amintit că Dumnezeu a dorit ca pe pământ să trăiască femeia cu bărbatul pentru că „nu se poate zbura cu o singură aripă”, după cum este scris şi în Evanghelie,  „Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul şi supuneţi-l”.
De vorba cu Domnul - Dorel Visan08

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Familia a fost şi va trebui să rămână şcoala unde se predau primele lecţii, dar în mare parte în lume familia s-a sodomizat, nu mai reprezintă rădăcina. „Toate cele 5 laturi pe care Dumnezeu le-a lăsat se bazează pe iubire. Relaţia dintre soţ şi soţie, relaţia dintre părinţi şi copii, relaţia dintre fraţi, relaţia dintre prieteni şi relaţia dintre şefi şi subalterni. Aceste 5 relaţii sunt considerate relaţii bazate pe iubire şi nu pot exista în afara iubirii. Poruncile pe la care le-a dat Dumnezeu omului sunt prescurtarea acestor legi. În spatele nerespectării acestor legi nu este decât haos suferinţă şi moarte”, a fost mesajul lui Dorel Vişan.

A fost o seară plină de spiritualitate în care cei prezenţi au contemplat pentru 60 de minute la rolul oamenilor în lume şi la viaţa de după moarte.

[nggallery id=1694]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | CS Unirea, gală aniversară, la 50 de ani de la înființare

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO | CS Unirea, gală aniversară, la 50 de ani de la înființare CS Unirea Alba Iulia organizează, astăzi, o gală aniversară, la împlinirea a 50 de ani de la înființare, în cadrul căreia sunt premiați foști sportivi și antrenori, care au făcut cinste clubului prin rezultatele obținute, dar și sportivi și antrenori aflați în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea