Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 18.00, Metalurgistul Cugir – CS Ineu *După două eşecuri, succesul e vital pentru trupa de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-National Sebis p.o.38Două nou promovate, Metalurgistul Cugir şi CS Ineu se întâlnesc astăzi, 6 mai, de la ora 18.00, în prima „intermediară” din play-off-ul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, pe Arena „CSO”. După 6 etape consecutive petrecute în fotoliul liderului, Metalurgistul Cugir a suferit două eşecuri la rând (o premieră în această stagiune) cu contracandidatele din Arad şi a ajuns pe ultima treaptă a podiumului. Stări de spririt similare în cele două tabere, combatantele neavând un moral strălucit. După ce au pierdut dramatic, în minutul 90+3 la Pâncota, elevii lui Opric sunt constrânşi să se impună pentru a nu scăpa trena, tot astăzi fiind derby-ul primelor clasate, Naţional Sebiş şi Şoimii Pâncota, ambele cu un punct mai mult decât conjudeţenii. Ineuanii sunt şi mai jos, întrucât au 3 înfrângeri în play-off, 4 la rând, seria neagră cu un singur punct în 6 jocuri fiind fatală pentru antrenorul Adrian Abrudan, înlocuit cu Marius Ciubăncan.

*Absentează Marius Neagu

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cugirul nu va beneficia în al 4-lea joc succesiv de serviciile unei piese de bază, mijlocaşul Marius Neagu – bolnav, o pierdere importantă a liniei mediane. „Victoria este obligatorie. Aşa ar fi normal, întrucât am pierdut ultimele două confruntări, nu contează cum, şi suntem obligaţi să luăm toate punctele pentru a rămâne în cursă şi a ne bate până la final cu cele două oponente din Arad”, a declarat antrenorul Marius Opric. În cele două confruntări din sezonul regulat, avantaj pentru Cugir, 2-0 pe „Cetate”, respectiv o remiză, 2-2 în Ţara Zărandului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea