Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

IDEI de CADOURI pentru Ziua Mamei: Ce cadou minunat îi puteţi oferi celei mai importante fiinţe din viaţa voastră, de 8 Martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IDEI de CADOURI pentru mămici. Se apropie 8 Martie – Ziua Mamei şi suntem siguri că mulţi dintre voi vă gândiţi cum să faceţi ca această zi să fie mai specială pentru mama voastră, ce cadou minunat să-i oferiţi sau cum să-i arătaţi cât de mult o iubiţi şi o apreciaţi pentru tot ceea ce a făcut pentru dumneavoastră. Există o listă lungă de idei de cadouri pentru mămici, iar noi prezentăm mai jos  doar câteva dintre acestea, care să vă ajute să luaţi mai uşor o decizie.

Citeşte şi: MESAJE de ZIUA FEMEII . Un buchet de SMS-uri şi URĂRI parfumate de 8 MARTIE, pentru femeile din viaţa voastră

CADOURI DE  8 MARTIE pentru mame:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 Flori – Pcadouri de 8 martie pentru mamicientru că femeile iubesc florile, vă puteţi surprinde mama de 8 MARTIE cu un buchet de flori sau un coş cu flori. Dacă nu puteţi să le oferiţi personal, puteţi apela la florile prin curier, la care puteţi ataşa o urare pentru sezonul care tocmai începe.

 Scrisoare de mulţumire – De 8 MARTIE, spune-i mamei  ce înseamnă pentru tine, prin intermediul unei scrisori de mulţumire. Pentru a o impresiona poţi apela la un mesaj scris de mână, o înregistrare audio sau video. Cu siguranţă, surpriza va fi extrem de plăcută.

O bijuterie personificată – poţi alege un inel, o brăţară sau un medalion pe care să inscripţionezi ceva legat de familia voastră.

 O excursie împreună – Chiar dacă este o persoană foarte ocupată, ziua aceasta este una specială, de aceea o ieşire în mijlocul naturii, la munte sau pur şi simplu la grădina zoologică, grădina botanică sau chiar în parc poate fi un cadou perfect!

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Texte cu URĂRI de 8 Martie. FELICITĂRI de 8 Martie care pot fi transmise prin SMS de Ziua Femeii

Recreează o amintire din copilărie – Se spune că o fotografie face cât 1.000 de cuvinte. Dacă vreţi să îi faceţi o surpriză mamei şi să o faceţi să retrăiască emoţia zilei de 8 Martie de acum câţiva ani sau zeci de ani, puteţi să recreaţi decorul fotografiilor standard de 8 Martie, care se făceau în şcoli în urmă cu ani buni. Pentru o asemenea fotografie aveţi nevoie de un coş sau un buchet cu flori, pe care ulterior îl puteţi oferi mamei CADOU de 8 MARTIE, o felicitare cu un mesaj special şi o pânză de culoare albastră. Apoi, tot ce trebuie să faceţi este să apelaţi la ajutorul unui prieten care să vă fotografieze şi să imprimaţi fotografia pe care urmează să o oferiţi mamei dumneavoastră.

Parfum – Oferindu-i mamei parfumul preferat, de 8 MARTIE, puteţi fi siguri că nu veţi da greş atunci când cumpăraţi un asemenea cadou.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Mesaje de dragoste romantice care pot fi transmise prin SMS persoanei iubite

Un cadou legat de hobby-urile sau pasiunile sale: în cazul în care îi plac florile îi poţi cumpăra unelte de grădinărit, dacă îi place să gătească îi poţi cumpăra o carte de bucate, etc.

Şedinţă de tratament cosmetic la un salon Spa – Răsfăţaţi-vă mama oferindu-i cadou de 8 MARTIE o şedinţă de tratament cosemtic la un salon Spa. Cu siguranţă veţi reuşi să îi faceţi o surpriză plăcută.

8 Martie, Ziua Femeii este un bun prilej pentru copii să învețe poezii și versuri pentru mama, iar pentru îndrăgostiți să transmită mesaje de dragoste pentru femeia iubită.

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțisor. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Declaraţii, urări, SMS-uri şi mesaje pe care le puteţi trimite persoanei iubite

Citește și: Mesaje de Dragobete. Felicitări şi SMS-uri pe care le poţi trimite de ziua îndrăgostiţilor la români


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Marțea Albă, a doua zi din Săptămâna Luminată. Ce e bine să faci ca să eviți ghinionul din anul acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marțea Albă, a doua zi din Săptămâna Luminată. Ce e bine să faci ca să eviți ghinionul din anul acesta A treia zi de Paști este supranumită Marțea Albă, zi foarte importantă și notată tot cu cruce roșie în calendarul ortodox. Ce se întâmplă în această zi și care sunt cele mai cunoscute tradiții legate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea