Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Aiudeanca Bianca Chiorean a cucerit „Premiul de Popularitate” la Concursul Naţional „Tinereţe pe portativ”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Weekend-ul trecut, 26-27 octombrie, în municipiul Cluj-Napoca a avut loc Concursul Naţional de muzică uşoară „Tinereţe pe portativ”, pentru elevi şi absolvenţi ai şcolilor de arte din România, ediţia a VII-a 2013.  La competiţie au participat un număr de 14 concurenţi din mai multe judeţe ale ţării, printre aceştia numărându-se şi aiudeanca Bianca Chiorean. Au fost acordate  4 premii – locurile  I, II, III şi un Premiu de Popularitate. Tânără şi la început de drum, cursantă la clasa de canto muzică – uşoară la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, Bianca Chiorean a cucerit publicul şi s-a întors acasă cu premiul de popularitate.

Concurenţi din judeţele Mureş, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Alba au urcat pe scena sălii de spectacole a Şcolii Populare de Artă „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, acolo unde s-a desfăşurat concursul.  Piesele cu care Bianca a reuşit să impresioneze publicul au fost „Prin ochii tăi pot visa”, din repertoriul Paulei Seling şi „Ain’t no other man”-Cristina Aguilera.

Bianca Chiorean are 16 ani şi este elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud. De doi ani de zile,  ea urmează şi cursurile clasei de canto-muzică uşoară a Centrului de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia, unde este urmărită şi îndrumată îndeaproape de către doamna profesoară Marinela Popa.

„Bianca se află la început de drum, dar e foarte talentată. Muzica înseamnă totul pentru ea. Pe lângă participarea la diferite evenimente locale, Bianca a mai participat anul acesta la concursul Vocile Cetăţii şi  a obţinut o menţiune la Concursul Naţional de muzică uşoară „Alba-Star” – ediţia 2013, desfăşurat la Alba Iulia. A studiat şi chitara la Centrul Cultural din Aiud”, ne-a declarat profesoara ei, Marinela Popa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății Instituţia Prefectului – judeţul Alba organizează vineri, 10 mai 2024, cu începere de la ora 12.00, un ceremonial religios și militar dedicat sărbătoririi Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea