Rămâi conectat

Actualitate

JOI: Grupul Skepsis vă invită la piesa „Ursul”, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Joi, 31 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, Grupul Skepsis va oferi publicului una dintre cele mai iubite piese din propriul repertoriu. Spectacolul „Ursul” de A.P.Cehov, ne va înfăţişa eternul conflict bărbat-femeie, despre conflictul interior dintre ceea ce simţim şi ceea ce gândim… ne resemnăm sau le depăşim?… Pana fină a marelui dramaturg trasează subtil un răspuns prin Ursul, o piesa ofertantă, intensă, în care amprenta specifică autorului este evidentă.

Spectacolul este dedicat demersului de implementare a proiectului Teatru pentru Comunitate, prin care trupa de teatru Skepsis doreşte să dobândească un spaţiu pe care să-l amenajeze şi în care să funcţioneze ca teatru comunitar – înţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment, dar şi de dezvoltare personală prin artă, un spaţiu în care o trupă de teatru născută în interiorul comunităţii şi pentru comunitate va oferi albaiulienilor şi turiştilor stagiuni de spectacole, evenimente şi programe cultural-artistice.

Biletele se găsesc începând de luni, 28 octombrie, la Casa de Cultură a Studenţilor între orele 9.00 – 15.00 sau la intrare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate Impozitul pe veniturile a căror sumă nu a fost identificată se majorează de luni, 1 iulie 2024, de la 16% la 70% Acest nou procent se va aplica deciziilor de impunere emise de organele fiscale începând cu aceeași dată. Așadar, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea