Rămâi conectat

Curier Județean

În 6 decembrie: Se deschide Târgul de Crăciun, la Aiud. Concurs de patinaj, căsuțe, concerte de colinde și cadouri de la Moș Crăciun pentru copiii prezenți

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 decembrie: Se deschide Târgul de Crăciun, la Aiud. Deschiderea patinoarului, aprinderea luminilor festive și sosirea lui Moș Crăciun

Devenit tradiție, Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 6 – 23 decembrie, în Piața Dr. Constantin Hagea, deschiderea oficială având loc în data de 6 decembrie, începând cu ora 17:00, zi în care va fi inaugurat și mult așteptatul patinoar.

Între orele 16:00 – 17:00, calitatea gheții va putea fi verificată de cei prezenți la târg iar copiii din clasele primare se vor putea înscrie la concursul de patinaj.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

La lăsatul serii, în jurul orei 17:00 se vor aprinde luminile festive de Crăciun, moment ce va fi urmat de concursul de patinaj și apoi de sosirea lui Moș Crăciun, care va împărți cadouri tuturor copiilor.

Programul va continua cu grupurile de colindători ale colegiilor și liceelor aiudene care ne vor încânta cu frumoasele colinde, iar de la ora 19:30 ne vom bucura împreună de un recital marca Gino.

Nu vor lipsi nici în acest an căsuțele împodobite, de unde cei prezenți vor putea achiziționa produse specifice sărbătorilor de iarnă.

Pasionații de patinaj, dar și cei lipsiți de experiență, se vor putea bucura de patinoarul amplasat în piață până în data de 29 ianuarie 2020.

Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm de această sărbătoare și să așteptăm Crăciunul mai buni, mai liniștiți și mai fericiți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea