Rămâi conectat

Curier Județean

5 august | „What′s the Time?”, tema lunii august la clubul de engleză de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Bera Larisa

Publicat

în

5 august | „What′s the Time?”, tema lunii august la clubul de engleză de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ediția lunii august a Clubului de engleză „English 4 Kids”, al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, va avea loc în data de 5 august 2024, începând cu ora 10:00, la sediul bibliotecii. Copiii prezenți vor pătrunde în tainele limbii și culturii engleze cu sprijinul profesoarei Diana Mortură, cea care coordonează acest proiect încă de la prima ediție.

Citește și: Truck Tunning Art 2024: PROGRAMUL celei de-a cincea ediții, din Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori

Tema abordată în luna august are titlul: „What′s the Time?”, iar cuvintele și expresiile noi din cadrul acestei teme vor fi învățate cu sprijinul cântecelor, jocurilor didactice și a lecturilor în limba engleză. Activitatea se va desfășura interactiv și se va încheia cu prezentări de cărți adecvate nevoilor de lectură pentru fiecare categorie de vârstă a celor prezenți.

Activitățile din cadrul proiectului 3.10 English 4 Kids au loc lunar, inclusiv în perioada vacanțelor școlare și sunt organizate de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Moment festiv la ISU Alba: 3 ofițeri și 45 subofițeri, avansați în gradul următor, la termen

Ziarul Unirea

Publicat

în

Moment festiv la ISU Alba: 3 ofițeri și 45 subofițeri, avansați în gradul următor, la termen Moment festiv joi, 1 august 2024, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,UNIREA” al județului Alba, la ceremonia de avansare în grad a 3 ofițeri și 45 de subofițeri. Citește și: Ceremonie de avansare la Jandarmeria Alba: 17 cadre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea