Rămâi conectat

Sport

28 septembrie | Alba Iulia City Race 2024: Sute de participanți, așteptați să ia startul sub sloganul ”Aleargă în Cealaltă Capitală”

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 septembrie | Alba Iulia City Race 2024: Sute de participanți, așteptați să ia startul sub sloganul ”Aleargă în Cealaltă Capitală”

Alba Iulia City Race 2024 va avea loc sâmbătă, 28 septembrie. Concursul care te poartă pe dealul Mamut, prin impresionanta cetate Alba Carolina, prin ”Cealaltă Capitală”, dar și prin orașul Alba Iulia are cinci curse, dintre care una pentru copii.

În 2024, competiția de alergare care combină alergarea pe șosea cu alergarea pe teren variat în capitala istorică a României, Alba Iulia, se va desfășura sub sloganul ”Aleargă în Cealaltă Capitală”.

Citește și: Alexandra Cristea, atleta CS Unirea Alba Iulia: Două medalii de argint la Campionatele Naționale Under 20

”Ideea organizării unui eveniment atletic de amploare la Alba Iulia, prin care să atragem sportivi și alergători din toate colțurile țării, a aparținut lui Marius Anghel, sportiv provenit din pepiniera orașului Alba Iulia și fost director al Clubului Unirea Alba Iulia. Pusă în practică, această idee a avut loc firesc pe 15 martie 2014, odată cu prima ediție Alba Iulia City Race, după finalizarea lucrărilor la nestemata orașului Alba Iulia, Cetatea Alba Carolina.

Scopul nostru principal este acela de a atrage cât mai mulți oameni spre alergare. În ultimii ani, din ce în ce mai multă lume aleargă și în țara noastră, dovadă participarea destul de numeroasă la prima ediție Alba Iulia City Race. Încet, încet, societatea se schimbă și lumea începe să simtă nevoia unui regim de viață sănătos, iar alergarea este sportul care poate fi practicat de oricine, fiecare la nivelul la care își dorește.

Provocarea noastră pe termen lung este, însă, ca în fiecare an, Alba Iulia să devină prin această competiție, măcar pentru o dată pe an, capitala atletismului românesc”, au transmis organizatorii pe pagina evenimentului sportiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO | Mircea Lucescu, noul selecționer al echipei naționale de fotbal: „Vreau să arăt că se poate”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Mircea Lucescu, noul selecționer al echipei naționale de fotbal: „Vreau să arăt că se poate” Mircea Lucescu a fost prezentat marți, într-o conferință de presă, ca noul selecționer al echipei naționale de fotbal a României. În cadrul evenimentului, Lucescu a subliniat că, deși își asumă un risc considerabil, acceptarea acestei poziții este un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea