Rămâi conectat

Ştirea zilei

27 mai 2023| PREMIERA „The Emperor” film al cărui scenariu este scris de un elev din Alba: Cine este Dragoș George Baciu

Ziarul Unirea

Publicat

în

27 mai 2023| PREMIERA „The Emperor” film al cărui scenariu este scris de un elev din Alba: Cine este Dragoș George Baciu

Premiera filmului de lung metraj „The Emperor” se anunță a fi un eveniment cinematografic de neratat în Alba Iulia.

Sâmbătă, 27 mai, de la ora 21.00, la Framm’s, cinefilii vor avea ocazia să descopere noua creație a talentatului Dragoș George Baciu, un elev în clasa a XII-a la prestigiosul Liceu de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.

Dragoș George Baciu s-a remarcat deja în industria cinematografică prin producțiile sale anterioare, „Un glonț pentru negustor” (2021) și „Mechanic Brain” (2022). În special, filmul „Mechanic Brain” i-a adus recunoaștere internațională, câștigând mențiunea specială a juriului la prestigiosul Festival Internațional de Film de la Berlin și mențiunea de onoare la Festivalul Internațional de Film Independent „IFA” din Los Angeles, SUA.

„The Emperor” reprezintă a treia producție cinematografică a lui Dragoș George Baciu și spune povestea a doi frați spanioli din lumea interlopă, care ajung în România pentru a-și rezolva ultimele probleme de viață și de afaceri. Filmul promite să ofere o experiență captivantă și emoționantă, plină de suspans și răsturnări de situație.

Dragoș George Baciu nu este doar un talentat regizor și scenarist, ci și un scriitor de succes. El este autorul romanului „Sub lumina neagră a zilei” (2020) și al colecției de povestiri „Administrația Câinilor Purpurii” (2022). Prin intermediul cărților sale și al filmelor, Dragoș explorează teme profunde și captivante, reușind să cucerească publicul prin poveștile sale unice și bine construite.

Pentru a afla mai multe despre lucrările lui Dragoș George Baciu, puteți accesa site-ul său oficial, www.dragosgeorgebaciu.com. Aici veți găsi cărțile sale disponibile și veți putea explora universul său creativ înainte de a vă bucura de premiera filmului „The Emperor”.

Toți pasionații de film și iubitorii de artă sunt așteptați cu drag la premiera acestui film extraordinar. Sâmbătă, 27 mai, de la ora 21.00, la Framm’s în Alba Iulia, vă puteți bucura de o seară specială în compania unui talent remarcabil al cinematografiei românești, Dragoș George Baciu. Nu ratați șansa de a fi printre primii care descoperă „The Emperor” și de a trăi o experiență cinematografică memorabilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cine sunt moții, numiți de Ioan Slavici: „Cea mai nobilă parte a poporului român”. Originile mândrilor locuitori ai Munților Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cine sunt moții, numiți de Ioan Slavici: „Cea mai nobilă parte a poporului român”. Originile mândrilor locuitori ai Munților Apuseni Lăudabil, moţii au scris multe pagini din istoria României. Mulţi dintre ei trăiesc de mii de ani la peste 1.400 de metri altitudine în propria lor „ţară” denumită „Ţara Moţilor”. Scriitorul Ioan Slavici îi consideră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea