Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

20 septembrie 2024. ”Săptămâna Europeană a Mobilității”: Transportul public  va fi gratuit pe toate autobuzele STP, în Alba Iulia

Cezar Lancrajan

Publicat

în

20 septembrie 2024. ”Săptămâna Europeană a Mobilității”: Transportul public  va fi gratuit pe toate autobuzele STP, în Alba Iulia

În perioada 16-22 septembrie, se va desfășura a XXIII-a ediție a campaniei ”Săptămâna Europeană a Mobilității”, care promovează schimbarea comportamentului în favoarea mobilității active, a transportului public și a altor soluții de transport curate și inteligente.

Citește și: Gabriel Pleșa și angajații Primăriei Alba Iulia, „vizită de lucru” la înghețată și o tură cu autobuzul „explorând diverse zone ale orașului”

În cadrul acestei inițiative, angajații municipalității sunt încurajați să vină la serviciu cu mijloace de transport în comun, cu bicicleta sau pe jos.

”Vineri, 20 septembrie 2024, transportul public va fi GRATUIT pe toate autobuzele STP, pentru toți cei care vor să folosească rețeaua modernă de transport în comun din Alba Iulia.

Tot vineri, dar după orele de program, angajații care doresc pot face un tur al municipiului cu autobuzul electric sau cel etajat, atât ca oportunitate de a petrece timp împreună, în afara spațiului de lucru convențional, cât și de a conștientiza, încă o dată, importanța utilizării transportului public, mai ales că lucrările la proiectele de mobilitate se apropie de final”, a declarat primarul Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cutremur puternic în România. În ce orașe s-a resimțit seismul și ce magnitudine a avut

Bera Larisa

Publicat

în

Cutremur puternic în România. În ce orașe s-a resimțit seismul și ce magnitudine a avut Un cutremur de pământ cu magnitudine de 5,5 pe Richter s-a produs astăzi în România, la ora 17:40, potrivit primelor informații comunicate de Institutul Național pentru Cercetare-Dezvoltare și Fizica Pământului. Seismul, considerat semnificativ, a avut epicentrul în zona seismică Vrancea-Buzău, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea