Rămâi conectat

Actualitate

14 august | COD GALBEN și PORTOCALIU de CANICULĂ, în Alba și mai multe județe din țară: Maximele vor atinge 37 de grade

Bera Larisa

Publicat

în

14 august | COD GALBEN și PORTOCALIU de CANICULĂ, în Alba și mai multe județe din țară: Maximele vor atinge 37 de grade

ANM a emis miercuri, 14 august 2024, noi atenționări cod galben și portocaliu de caniculă în Alba și mai multe județe din țară, valabile până în 16 august.

Citește și: Cum va fi VREMEA în minivacanța de Sfânta Maria 2024: Prognoza meteo pentru intervalul 15-18 august, la mare și la munte

Miercuri, 14 august- COD GALBEN

În nordul Crișanei, cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul Olteniei și în vestul, centrul și sudul Munteniei va fi caniculă și disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi în general de 35…37 de grade. Local minimele nu vor coborî sub 20 de grade și vor caracteriza o noapte tropicală.

Miercuri, 14 august- COD PORTOCALIU

În Banat, sudul Crișanei, sudul și sud-vestul Olteniei, precum și în sud-vestul Munteniei va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi de 38…40 de grade. Minimele vor fi de 21…22 de grade, izolat de până la 24…25 de grade în Dealurile de Vest și vor caracteriza o noapte tropicală.

Joi, 15 august- COD GALBEN

În nordul Crișanei, cea mai mare parte a Transilvaniei și a Munteniei, nordul Olteniei va fi caniculă și disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi de 35…37 de grade. Local minimele nu vor coborî sub 20 de grade și vor caracteriza o noapte tropicală.

Joi, 15 august- COD PORTOCALIU

În Banat, sudul Crișanei, sudul și sud-vestul Olteniei, precum și în sud-vestul Munteniei va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi de 38…39 de grade, iar minimele de 21…22 de grade, izolat de până la 25 de grade în Dealurile de Vest și vor caracteriza o noapte tropicală.

Vineri, 16 august- COD GALBEN

În nordul Crișanei, cea mai mare parte a Transilvaniei și a Munteniei și în nordul Olteniei va fi caniculă și disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi de 35…37 de grade. Local minimele nu vor coborî sub 20 de grade și vor caracteriza o noapte tropicală.
Notă: canicula va persista și în zilele următoare în vest, sud și pe arii mai restrânse în centru și est, unde și disconfortul termic va fi ridicat.

Vineri, 16 august- COD PORTOCALIU

În Banat, sudul Crișanei, sudul și sud-vestul Olteniei, precum și în sud-vestul Munteniei va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi de 38…39 de grade, iar minimele de 20…22 de grade, izolat de până la 25 de grade în Dealurile de Vest și vor caracteriza o noapte tropicală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024 | Peste 17% dintre pensionari nu vor beneficia de majorări după recalculare. Declarațiile Ministrului Muncii

Bera Larisa

Publicat

în

PENSII 2024 | Peste 17% dintre pensionari nu vor beneficia de majorări după recalculare. Declarațiile Ministrului Muncii Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a anunțat miercuri, 14 august, într-o conferință de presă la Guvern că, în urma recalculării pensiilor, un număr semnificativ de 803.433 pensii nu vor beneficia de majorări. Citește și: PENSII 2024: „Punctele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea