Rămâi conectat

Ştirea zilei

10 NOI infectări cu COVID-19 în Alba. Numărul total de îmbolnăviri a ajuns la 206, 127 persoane vindecate și 11 decese

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, astăzi, vineri, 1 mai 2020, în județul Alba s-au înregistrat 10 noi cazuri de infectare cu Covid-19.

Astfel, numărul total al cazurilor înregistrate ajunge la 206 persoane confirmate pozitiv, 127 persoane vindecate și 11 decese.

Potrivit DSP Alba, ieri a fost realizat un număr de 703 teste (606 in laboratorul DSP – 423 prin metoda pooling și 183 individuale. Laboratorul SJU a prelucrat 97 de teste). Numărul total al testelor prelucrate în judet a ajuns la 8057.

PRECIZARE: persoanele care vor rezulta pozitive in urma analizării individuale a grupului de 8 din lotul aferent anchetei epidemiologice demarată la unitatea de panificație din Alba Iulia, se vor regăsi în raportarea de maine (sâmbătă, 2 mai)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | ALERTĂ în Alba: Bărbat de 55 de ani, din Gârda de Sus, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | ALERTĂ în Alba: Bărbat de 55 de ani, din Gârda de Sus, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit Polițiștii din Alba caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea